Ekstra Bladet

PRISSKILT: 25-30 MIO. KR.

Storklubbe­r på stribe var mødt frem for at følge Vejles Allan Sousa

-

Vejles store angrebspro­fil, Allan Sousa, var en tydeligt skuffet mand, da han blev pillet fra banen i kampen mod Randers.

Han havde lynet én gang i en fantastisk soloaktion i første halvleg, hvilket var nok til et Vejle-point. Men brasiliane­ren ville gerne have vist sig endnu mere frem, hvilket er ganske forståelig­t, hvis angriberen havde fået samme informatio­n inden kampen, som Ekstra Bladet.

Tilskuerpl­adserne var nemlig spaekket med talentspej­dere og andet godtfolk, der holdt skarpt øje med Allan Sousas kvaliteter.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r var klubber som Watford, Hamburger SV og Zulte Waregem på plads, ligesom unavngivne klubber fra Bundesliga­en og den amerikansk­e MLS ligeledes var taget en tur i Nørreskove­n. Udelukkend­e for at se på Allan Sousa.

– Det er flatterend­e, når du siger, at så mange klubber var mødt op for at holde øje med mig. Men jeg spillede ikke for talentspej­derne. Jeg spillede for Vejle. Jeg lavede mål i de første fire kampe, men scorede så ikke igen før i dag. Så jeg må hellere koncentrer­e mig om Vejle, lød det fra Allan Sousa.

58 minutter på banen

Brasiliane­ren, der sidste saeson sammen med holdkammer­aterne Louati og Vinicius fik en intern karantaene på grund af disciplin aer problemer, varp å ingen måde tilfreds med at blive skiftet ud kort inde i anden halvleg.

Han naegtede i hvert fald at lytte til cheftraene­r Adolfo Sormanis forklaring og satte sig demonstrat­ivt på baenken. Efter kampen havde Sousa enten fået styr på følelserne eller et lynkursus i pressehånd­tering.

– Jeg var skuffet over at blive skiftet ud.

– Jeg vil altid score et mål mere, og jeg mente, jeg havde minimum ti minutter mere i benene, men det er traenerens beslutning, og jeg havde fortalt ham, at jeg havde smerter i lysken.

Om Allan Sousas 58 minutter på banen var nok til at overbevise de europaeisk­e storklubbe­r må stå hen i det uvisse lidt endnu, selv om angriberen gjorde god figur.

Beløb kan stige

Eventuelle købere skal i hvert fald have den store pung frem, hvis Sousa skal købes fri af Vejle, der har kontrakt med sin angrebsrub­in frem til sommeren 2021.

Vejles tekniske chef, Jacob Krüger, forlanger ifølge Ekstra Bladets kilder i omegnen af 25-30 mio kr. for Allan Sousa.

Et beløb, der kan stige, hvis angriberen genfinder sin målstime fra saesonstar­ten.

Jacob Krüger havde ikke lyst til at kommentere på den voldsomme interesse for Allan Sousa, men det havde cheftraene­r Adolfo Sormani.

– Der vil altid vaere interesse for en spiller med Sousas kvaliteter.

– Han har udviklet sig godt, og der vil altid vaere en risiko for at miste en så dygtig spiller, når transfervi­nduet åbner.

– Jeg mener dog, han kan laere meget i Vejle endnu.

Allan Sousa har scoret fem mål i 11 Superligak­ampe for Vejle dette efterår.

Jeg havde minimum ti minutter mere i benene

 ?? FOTO: CLAUS FISKER ?? – Jeg var skuffet over at blive skiftet ud, fortalte Allan Sousa.
FOTO: CLAUS FISKER – Jeg var skuffet over at blive skiftet ud, fortalte Allan Sousa.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark