Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

DANNEMARE: Natten til søndag ringede en kvinde til politiet og fortalte, at hun på sit overvågnin­gskamera kunne se, at der gik en mand rundt i hendes lade. Politiet kom til og traf to maend, der sigtes for indbrud. NAESTVED: En bil kørte rundt med blåt blink og standsede andre bilister, og det lod ikke til at vaere en politibetj­ent. Politiet fandt frem til en bil, hvor en 50-årig mand sad med et blåt blink på forsaedet. Han ville ikke vise sit kørekort. Han blev sigtet for det og for uberettige­t brug af blåt blink.

FREDERIKSH­AVN: Tidligt mandag morgen skete et mindre faerdselsu­held som følge af morgensole­ns stråler. Det gode vejr betød, at en 41-årig mand fik solen i øjnene, så han ikke opdagede, hvor taet på den forankøren­de bil var, og kørte op i bilen. Ingen kom til skade. Men husk solbriller­ne, lyder det fra politiet.

HØRSHOLM: En 22-årig kvinde anmeldte, at hun var blevet truet af sin tidligere chef, da hun var mødt op på arbejdspla­dsen for at få betaling for udført arbejde. Chefen var blevet vred og tog ifølge anmeldelse­n blandt andet den unge kvindes taske og gennemrode­de den og truede hende og hendes familie. En patrulje kom til og sigtede ham for trusler.

GENTOFTE: To maskerede maend kom ind på Circle K, hvor de ved trusler fik tiltvunget sig adgang til butikkens baglokale og varelager. Herfra stjal de cigaretter, kontanter og en mobiltelef­on. KORSØR: En aeldre mand på en parkerings­plads råbte til en 37-årig mand og kaldte ham for tyveknaegt. Da den 37-årige spurgte, hvad han mente med det, truede den aeldre ham med en peberspray og kørte vaek på en knallert. Politiet fandt den aeldre mand, en 74årig, med en peberspray, som blev sigtet efter våbenloven.

HOLBAEK: En rengørings­assistent slog alarm, da to haetteklae­dte maend havde skubbet hende i en restaurant, da hun netop havde låst sig ind. Hun blev truet med kniv af den ene, mens den anden med en økse ødelagde et traeskab for at stjaele nogle kontanter. Politiet ledte med flere patruljer efter røverne, ligesom hundepatru­ljer har undersøgt området for eventuelle spor efter dem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark