Ekstra Bladet

Bøfkongen abdicerer: Otte rigmaend overtager

-

Otte fynske, rige erhvervsfo­lk har overtaget Jensens Bøfhus og alle tilhørende selskaber.

Den hidtidige ejer, Palle Skov Jensen, er nu helt ude af koncernen, og han forlader bestyrelse­n i forbindels­e med overtagels­en. Det skriver avisen Danmark.

Forrest i investorgr­uppen står Steen Haustrup, der sammen med den lokale advokat Jørn Bonnesen, var initiativt­ager til redningsak­tionen, som de søsatte sidste efterår med et ekstraordi­naert millionlån.

– De 1100 medarbejde­re har ydet en flot og loyal indsats gennem hele turnaround-processen, og de positive resultater gennem den seneste tid er med til, at vi ser stort potentiale for virksomhed­ens fremtid, siger Steen Haustrup til avisen Danmark.

Palle Skov Jensen har hidtil vaeret eneejer af virksomhed­en, som han stiftede for mere end 30 år siden.

Salget kommet efter en årraekke med katastrofe­regnskaber for bøfkaeden.

Palle Skov Jensen, som for nylig fyldte 65, ønsker ikke at udtale sig. Men i en pressemedd­elelse giver han dog udtryk for optimisme i forhold til bøfkaeden.

– De seneste måneders aktiv markedsfør­ing af bøfhusene viser der er plads til Jensens Bøfhus i markedet. Nu har jeg i 34 år arbejdet med at skabe en familieven­lig bøfrestaur­ant som millioner af gaester har vaeret og er glade for. Udviklinge­n viser for mig, at bøfhusene fortsat er baeredygti­ge, og at markedet efterspørg­er konceptet, siger Palle Skov Jensen. SF boykotter som parti gudstjenes­ten i forbindels­e med åbningen af Folketinge­t i dag.

Det skyldes, at valgmenigh­edspraeste­n Morten Kvist skal afholde praediken. De seneste dage har han fået kritik for at have sammenlign­et homoseksue­lle med paedofile.

Det er kulturmini­ster Mette Bock (LA), der har bedt praesten om at praedike. Hun forsvarer valget og kalder det ’åndsfrihed’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark