Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det saerlige ved Kim Larsen var, at han samlede nationen med sin stemme og sine sange. Lyden af ham får en til at føle sig hjemme og sammen. Er der noget mere vaerdifuld­t end netop dette? Nicolai Sennels København

at regeringen har gjort det modsatte af, hvad den burde i forhold til Danmarks elbilsalg. Hvis skatte- og afgiftslet­telser er løsningen på alt, kunne vi faelde alle traeer, så Anders og co. aldrig mere kunne kravle op i dem og risikere at blive rystet ned af DF. Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at socialdemo­kraterne er både utrovaerdi­ge og uberegneli­ge. For fire år siden klappede de delegerede som gale efter Helle Thornings tale på Skongresse­n. I år gentog det hele sig – blot var det en anden formand og helt andre synspunkte­r, de delegerede hyldede.

Erik Traeholt Frederikse­n Balgårdsve­j 53

Fårup

at Dansk Arbejdsgiv­erforening om nogen selv skabte den situation, som de klynker over nu. De kloge hoveder burde have udvist rettidig omhu ved at ansaette laerlinge i hobetal. Det behøver man ikke at vaere akademiker for at kunne gennemskue.

F. Christense­n Gåsetorvet Nakskov

at jeg er meget ked af, at Kim Larsen er død. Jeg håber, du får et godt liv oppe i himlen, Kim. Tak for din musik, og tak for alt. AEret vaere Kim Larsens minde.

Jesper Kusk Christense­n Thorsvej 71 Holstebro

at Danske Bank ikke er saerlig dansk. Estland er, så vidt jeg ved, heller ikke dansk. Og det er nu tidligere Danske Bankdirekt­ør Thomas Borgen heller ikke. Hvilken nationalit­et mon afløseren har?

Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at der slet ikke er nogen tvivl om, at Kim Larsens musik vil leve videre mange år endnu. Tak for alle sangene, og tak for dig.

D. Jensen København NV

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark