Ekstra Bladet

Thomas Bjørn: En dum beslutning

- JOHNNY W. KOKBORG jwk@eb.dk

Golfspille­ren Thomas Bjørn kunne sammen med Europahold­et lade sig hylde som vindere af det prestigefy­ldte Ryder Cup-trofae, da de europaeisk­e spillere blandt andet med Thorbjørn Olesen ved deres side bankede USA-holdet med scoren 17,5-10,5.

Og netop det resultat er uden tvivl noget som Bjørn som Europas kaptajn vil huske i lang, lang tid. Ikke kun på grund af sejren, men også fordi den skal foreviges på Thomas Bjørn selv.

Danskeren indgik nemlig et vaeddemål med sit hold om, at hvis de kunne vinde trofaeet, så ville han få en tatovering af resultatet. Og måske endda med alle spillernes initialer.

Det løfte skabte jubel hos de europaeisk­e spillere, da triumfen var hjemme.

– Vi havde lidt ekstra motivation. Jeg ved ikke, hvornår FOTO ALASTAIR GRANT den bliver lavet, men vi var mere motiveret for at få haenderne på det trofae. Uanset, om tallene bliver små eller store, bliver det interessan­t at se, sagde den engelske golfspille­r Ian Poulter om danskerens kommende blaekstykk­e.

Noget kaempe for

Selv var Bjørn ikke så begejstret som sine spillere, men han tog det med et smil.

– Lad mig sige det sådan. Det bliver på en del af min krop, som kun min kone, Grace, kan se. Jeg bliver nok nødt til at sende holdet et billede, så der får I nok også den at se. Det er den dummeste beslutning, jeg har truffet hele ugen, grinede Bjørn på pressemøde­t efter sejren, inden han blev afbrudt af spanske Sergio Garcia:

– Nej, det var den bedste. Den gav os noget at kaempe for, lød det med et endnu større smil.

 ??  ?? Thomas Bjørns krop kommer til at betale prisen for weekendens store Ryder Cup-triumf.
Thomas Bjørns krop kommer til at betale prisen for weekendens store Ryder Cup-triumf.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark