Ekstra Bladet

Ståle står fast: Det kommer ikke til at ske

Italien vil afholde OL

-

Italien ansøgte i går officielt om at afholde vinter-OL i 2026 trods store interne stridighed­er.

For to uger siden trak regeringen sin økonomiske støtte til projektet, da byerne Torino, Milano og Cortina d’Ampezzo ikke kunne nå til politisk enighed om vaertskabe­t – men nu vil de to sidstnaevn­te afholde legene alene. Norges største fodboldklu­b, Rosenborg BK, er i øjeblikket i gang med at afsøge markedet efter en cheftraene­r. Det sker i kølvandet på fyringen af Kåre Ingebrigts­en for tre måneder siden.

Siden har Rini Coolen vikarieret, og det har han gjort så fornemt, at han må vaere et emne som Rosenborg-traener. Det er Ståle Solbakken helt sikkert også.

I norske medier har der vaeret spekuleret i, at Rosenborg vil forsøge at lokke Ståle Solbakken hjem til Norge, men det får de ikke held med, fastslår FC København-traeneren.

– Det kommer ikke til at ske. Jeg traener på mange måder Danmarks svar på Rosenborg og har egentlig ikke behov for at traene et andet klubhold i Skandinavi­en.

– Det skulle i så fald vaere HamKam på et tidspunkt. For mig er der HamKam og Lillestrøm, selv om det er to forskellig­e klubber, siger Ståle Solbakken, der som aktiv optrådte for begge klubber, til NTB.

Tipsbladet

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark