Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du traenger til at vaere hjemme i dag. Du kan med fordel bede om mulighed for at arbejde hjemme, eller også kan du gå lidt tidligere fra job end du plejer. Fra i eftermidda­g vil du traenge til at se mennesker, og du vil ikke have det fjerneste imod at have huset fuld af gaester.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil helst vaere alene i dag, og det gaelder sådan set hele dagen. Det er ikke fordi du er i dårligt humør, du traenger bare til at slappe lidt af, efter at have haft en masse at se til i dagevis. Så er det godt at du kan stoppe op og tage dig en velfortjen­t pause. Nyd det fuldt ud.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag kan du fordybe dig for dig selv, du vil traenge til at vaere lidt alene med en masse betragtnin­ger. Det giver af og til klarhed, at få lov til at kunne skabe ro i hovedet. Senere på dagen vil du måske alligevel traenge til at se andre mennesker, og det kan du også fint gøre.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger til at vaere lidt på farten i dag, men du vil helst gøre det på egen hånd, sådan at du kan bestemme farten. Der er ikke noget i vejen med af og til at vaelge sit eget selskab, men du kan eventuelt vaelge at følges med nogen, hvis bare I kan vaere stille sammen også.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du traenger til at se dine gode venner i dag, og generelt traekker fritiden nok mere end at skulle på job. Det er ikke sikkert at dagen kan flaske sig på den måde for dig, men du kan da i hvert fald glaede dig til at du skal holde fri, og så kan du få afløb for din lyst til det sociale.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag, eller andre taette relationer i dit liv. Du vil ikke have lyst til at vaere sammen med for mange nye mennesker, det skal helst vaere dem du kender godt. Men du bør absolut vaere sammen med nogen, det traenger du til.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag vil du gerne tage dig lidt af dig selv, det er ikke altid let at kunne komme til i en travl hverdag, men i dag bør du virkelig tage dig tiden. Du kan eventuelt forkaele dig selv lidt. Det handler om at ville sig selv. Du kan også bruge tid på andre mennesker, men kun for din skyld.

VAEGTEN 24/9-23/10

Dine ambitioner er i fokus lige nu, og du planlaegge­r virkelig i det stille. Det er ikke altid at man skal drøfte alle sine tanker og ideer med andre mennesker, af og til kan det vaere godt at lade dem rotere en enkelt gang i ens eget hoved. Du kan tale med folk, om nødvendigt.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag er du virkelig effektiv på dit job, du kan virkelig gå til makronerne. Du vil foretraekk­e at arbejde alene, for på dén måde kan du nå laengst med tingene i dag. Til gengaeld vil du traenge til at se mennesker når du har fri, du vil gerne vaere fysisk aktiv, gerne noget sport.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag er du på maerkerne fra den lyse morgen, og du kører bare på. Du vil ikke have begraensni­nger, du vil tro på dig selv, og du vil dele ud af dig selv. Det vil selvfølgel­ig blive bemaerket positivt af dine omgivelser. Derfor kan du komme i snak med mange forskellig­e mennesker.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du virkelig gøre en masse for at udvide din horisont. Der skal ofte et staerkt videbegaer til, for at få noget ud af tingene, og du tørster efter viden i dag. Du vil rigtig gerne vide hvordan tingene haenger sammen, og du søger at se dit liv i et større perspektiv. Klø på.

FISKENE 20/2-20/3

I dag kan din kreativite­t komme i spil, du vil nyde at kunne nørkle lidt alene. Du vil gerne bare gå ind i din egen hule, og så kan du se hvad du kan komme frem til. Fra i eftermidda­g vil du nyde at vaere sammen med andre, der kan se livet fra en anderledes og sjov vinkel. Glaed dig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark