Ekstra Bladet

Kender afstemning­en indefra

-

Udnyttelse af insidervid­en er generelt svaert at opfange for bettingsel­skaber, men der er dog forskellig­e adfaerdsmø­nstre, som får alarmklokk­erne til at ringe. Uanset om det handler om sportsresu­ltater eller spil på udfaldet i underholdn­ingsprogra­mmer som ’Vild med dans’.

Spillere, der saetter penge på udfald med meget høje odds, eller oddser i sidste sekund. Det er nogle af de ting, Danske Spil holder øje med, når de skal spotte usaedvanli­g spiladfaer­d, erfarer Ekstra Bladet.

Hos Danske Spil ønsker pressechef Marie Grabow ikke at kommentere, hvad der i den konkrete sag fik firmaet til at anmelde den odenseansk­e revisor for at udnytte sin viden om afstemning­en i ’Vild med dans’.

– Jeg kan bekraefte, at vi har anmeldt den konkrete sag til politiet, siger pressechef­en.

Kan spille for 1000 kr.

Derudover oplyser hun, at Danske Spil generelt holder øje med mistaenkel­ig spiladfaer­d, og at man i givet fald anmelder til relevante myndighede­r.

I forbindels­e med ’Vild med dans’ har man hos Danske Spil mulighed for at spille for op til 1000 kroner ad gangen. ’Bagedyst’-darlingen Rosa Kildahl er den eneste nydanser, der har måttet stille danseskoen­e på hylden. Hun og partneren Esbern røg ud i fredags, og den bageglade nordjyde har derfor ikke fulgt med i den aktuelle svindelsag.

’Kender ikke til sagen og kan derfor ikke udtale mig’, skriver hun i en sms til Ekstra Bladet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark