Ekstra Bladet

Engell FACADEN

-

Løkke holdt en tale, der skal tage luften ud af opposition­en – ikke bane vejen for en markant borgerlig-liberal indsats. De blå vaelgere fik ikke meget at komme efter.

sin tale, der bestemt LØKKE SELV AFLEVEREDE ikke vil gå over i historien, på en lidt mat måde. Rejser han for meget? Sover han for lidt? På en eller anden måde virker han ikke saerlig veloplagt.

Mens dronningen og hendes familie sad i logen og lyttede, gik det paent, men da Løkke selv valgte at stille op til en maraton-krydsild hos journalist­erne ude i vandrehall­en efter mødet i folketings­salen, kom han hurtigt til at fremstå noget udsplattet, med røde øjne og en staerkt irritabel mine. Løkke bliver meget hurtigt traet af journalist­er, og han kan slet ikke skjule det.

Når han fik et naergående spørgsmål, kunne man ligefrem se, hvad han taenkte: ’Fatter du da ikke en brik?’

Løkke bliver meget hurtigt traet af journalist­er, og han kan slet ikke skjule det

Løkke indimellem DEN ANTAGELSE HAR muligvis ret i, men det er ikke klogt at transmitte­re den ud til nogle hundrede

regeringsc­hefen forsøgt DENNE GANG HAVDE en lidt smartere model ved at udpege lande, som de fleste vil have sympati for.

Canada, USA osv ... men hvordan det skal gøres på en lovlig måde og uden at åbne hele porten for udenlandsk arbejdskra­ft, sagde han ikke meget om. Og i øvrigt blev forslaget stort set pløkket ned af S og DF med det samme.

De henviser til, at med 100.000 ledige i Danmark, med 10.000 unge uden praktikpla­dser og med 7,5 millioner ledige i EU,

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark