Ekstra Bladet

JEG FIK SGU EN RIGTIG RØVHULSFØL­ELSE

ØDELAGDE FODBOLDREJ­SE: Primera Airs konkurs har sat en stopper for det 29 mand staerke oldboyshol­ds årlige fodboldtur. Nu søger de rigmand med privatfly

- JULIE TERMANSEN CHRISTINA EHRENSKJÖL­D jt@eb.dk; ehren@eb.dk

Sammen med 28 andre oldboys skulle 46-årige Troels Kjaer onsdag morgen have siddet i et fly på vej til Malaga til den årlige fodboldtur. Det kan de nu skyde en hvid pind efter.

– Det er fandeme pisseaerge­rligt, og så er det paent sagt. Nu ramler det hele bare, siger Troels Kjaer, 46-årig fodboldvet­eran fra Ringsted Idraetsfor­ening til Ekstra Bladet.

Glaedet sig i et år

På grund af flyselskab­et Primera Airs konkursbeg­aering er både flybillet og – vigtigst af alt – en uge i fantastisk selskab, forsvundet. De knap 30 gaeve veteraner mellem 41-74 år havde i over et år sparet sammen og glaedet sig til en uges kvalitetst­id i Malaga, hvor de skulle spille fodboldtur­neringer mod hinanden, spise god mad og nyde solen under varmere himmelstrø­g.

– Vi havde glaedet os helt vildt, til vi skulle afsted. Siden vi planlagde det til vores julefrokos­t sidste år, har vi gået og planlagt det hele ned til mindste detalje. Mange af os er jo godt oppe i årene og pensionere­de. Det er ikke alle, der lige har råd til at betale 3000-4000 kr. på ny igen, siger Troels Kjaer, som har stået for planlaegni­ngen af turen.

Han sad og spillede ludo med sine børn, da han fik nyheden om flykrakket fra en af sine holdkammer­ater.

Røvhulsføl­else

– Da han ringede, taenkte jeg bare ’for fanden, han må lave sjov’. Men da det gik op for mig, at det var virkelighe­d, måtte jeg synke en ekstra gang. Så var det, som om jeg blev helt tom indeni, og så fik jeg altså bare en rigtig ’røvhulsføl­else’, siger Troels Kjaer og uddyber, at han vil gøre stort set alt for at finde en løsning på holdets transportp­roblemer.

Søger rigmand

– Jeg vil kaempe til sidste blodsdråbe. Holdet betyder så meget for os. På vores hold er der ingen, der stopper, her holder man kun pause. Hvis man stopper, så dør man – det er vores erfaring, siger Troels Kjaer om vigtighede­n af faellesska­bet på holdet.

Troels Kjaer har det seneste døgn med naeb og klør forsøgt at finde alternativ­e metoder for de 29 mand, men uden held.

– Nu mangler vi bare en rigmand, der vil have selskab af os friske fyre i sit privatfly. Vi er klar til at gøre hvad som helst, ja sågar havearbejd­e, griner Troels.

 ?? PRIVATFOTO ?? Fodboldher­rerne her har fået ødelaegt deres årlige tur til Malaga. I den bourdeauxf­arvede trøje ses Troels Kjaer.
PRIVATFOTO Fodboldher­rerne her har fået ødelaegt deres årlige tur til Malaga. I den bourdeauxf­arvede trøje ses Troels Kjaer.
 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Margit og Harly Larsen har ondt af de passagerer, der ikke får hjaelp af et rejseselsk­ab, men mister penge og rejse.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Margit og Harly Larsen har ondt af de passagerer, der ikke får hjaelp af et rejseselsk­ab, men mister penge og rejse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark