Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ØLSTYKKE: En 22-årig mandlig bilist var tilsynelad­ende ikke faerdig med sin skønhedssø­vn, da han klokken 7.15 faldt i søvn bag rattet på Roskildeve­j, så han kom over i den modsatte vognbane og ramte en anden bil, der snurrede rundt og ramte en tredje bil, der ramte en fjerde. Eneste personskad­e var umiddelbar­t den 22-årige selv, der havde smerter hånden.

GRAESTED: En kvinde anmeldte, at der havde vaeret ubudne gaester i hendes campingvog­n, der havde røget, efterladt cigaretter og brugt toilettet mellem 29. september om eftermidda­gen og 1. oktober klokken 20, ligesom en cykel på stedet havde vaeret i brug, men var sat tilbage igen.

TRANBJERG: I det østjyske var en ubuden gaest også på spil. Kvinden i huset opdagede en beruset mand i haven med familiens haekkeklip­per i hånden. Manden haevdede, at han bare ville klippe haekken. Hun ringede dog til politiet, der undersøgte et rum i den knallert, som manden havde parkeret. De fandt en flaske plantegødn­ing og syv dåseøl, som den 28-årige erkendte at have taget fra familiens skur.

RANDERS: En bøde for unødig brug af horn på Nordvestve­j fik en 29årig mand til at blive så hidsig, at han begyndte at råbe ukvemsord mod betjenten – blandt andet om, hvor han havde taenkt sig at proppe bøden hen, når han fik den. Det kostede en anholdelse og en sigtelse for at fornaerme en politibetj­ent.

KARLSLUNDE: En 26-årig mand blev fremstille­t i grundlovsf­orhør ved Retten i Roskilde og sigtet for besiddelse af omkring 1100 joints til videresalg. Han blev varetaegts­faengslet ved et lukket grundlovsf­orhør. VIBORG: En mand er idømt tre måneders faengsel for offentligg­ørelse af en video med seksuelt indhold af sin ekskaerest­e på YouTube og efterfølge­nde at have afpresset hende i to tilfaelde. Han tog betaenknin­gstid i forhold til anke af dommen.

ESBJERG: En 24-årig mand er sigtet for salg af hash og for at have sat andre menneskers liv på spil under flugt fra politiet i bil. Han blev fundet med fire kilo hash. Han blev afhørt og løsladt. i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark