Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at der er forskel på sorg og moderne, kommerciel­t hysteri. Det ene er dybfølt, det andet er med profit for øje. Man må håbe for Kim, at der ikke kommer en tsunami. Platugler!

Kenneth Hemmingsen Rugvaenget 13 Naestved

at det pynter, at vor kronprins ligner sig selv igen, efter at han har fået fjernet sit skaeg. Man må så håbe, at det kan påvirke alle de tusinder af skaegaber, der render rundt og ligner en flok bjerggeder fra Himalaya.

Veber Finnedal København

at udlaending­e kører i høj fart gennem byen, mens de skyder tilfaeldig­e mennesker. Politiet reagerer ved at sigte efter – daekkene. Jeg kan godt forstå, at folk har svaert ved at se politiets reaktion som proportion­al. Politiets adfaerd får vores samfund til at se svagt ud i bandernes øjne. En svaghed der ansporer dem til yderligere graensesøg­ende adfaerd.

Nicolai Sennels København

at de feminister, der bliver ved med at råbe #metoo og psykisk vold i hjemmet, og hvad ved jeg, skal taenke sig lidt om. Alle ved jo, at kvinder har undertrykt os maend i mange år, men vi taler bare ikke så meget om det.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at det må vaere på tide, at staten opretter en nonprofitb­ank for folkepensi­onister samt andre på overførsel­sindkomst. Vi har hverken lod eller del i det dårskab, som med al tydelighed gør sig gaeldende. Det fremgår med usvigelig sikkerhed, at vi kun bliver betragtet som malkekvaeg. Selv den mest tonedøve politiker må erkende, at vi mindrebemi­dlede er med til at betale for den rige del af befolkning­en. Vi betaler utallige, ublu gebyrer. Vores folkepensi­on samt overførsle­r bliver devalueret, idet alt stiger omkring os. Den største skandale i nyere politisk historik er politikern­es griskhed i forhold til satspuljem­idlerne, der var beregnet til ovennaevnt­e grupper. Herre jemini.

F. Christense­n Gåsetorvet 12 Nakskov

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark