Ekstra Bladet

Peter Møller kan blive et aegte scoop

-

om, at journalist­ik kan føre til DET GAMLE MUNDHELD alt – bare man forlader det i tide – er vel som skrevet til den gaeve nordjyde Peter Møller.

Vaertsroll­en på tv er nu blevet byttet ud med en nyoprettet stilling som fodbolddir­ektør i DBU – og det kan vise sig at blive et vaskeaegte scoop for fodbolduni­onen, der slider med et flosset image.

Ledelseser­faringen er ganske vist ikke voldsom hos den 46-årige tidligere topangribe­r, men det er heller ikke nødvendigt for DBU. I første omgang. Naeh, med ansaettels­en af altid smilende, venlige og svigermors­charmerend­e Peter Møller har DBU i første omgang fået den mand, der skal vinde folket tilbage.

nemlig fuldstaend­ig uplettet af de PETER MØLLER ER møgsager, konflikter og bøvl og bavl, der har martret DBU så laenge. Laeg da også maerke til den iskolde og kyniske timing i ansaettels­en: Den blev offentligg­jort få dage efter, at en seksårig aftale mellem unionen og spillerne faldt på plads. Peter Møller skulle fikst styres uden om det pinlige og langstrakt­e forløb! Og nu kan han altså stå renskuret foran rullende kameraer, hvor han kan tegne og fortaelle om de danske landshold og udviklinge­n af dansk fodbold. Det skal han nok kunne klare.

Pengene kan hurtigt vaere godt givet ud, hvis han rent faktisk viser sig at vaere en genvej til danskernes fodboldhje­rter

nemlig den, at han har en fantastisk bane SAGEN ER JO at spille på. Hver gang direktør Claus Bretton-Meyer eller Jesper Møller har stukket fjaeset frem i tv-ruden, har det handlet om uenigheder eller konflikt.

Ja, direktør Claus Bretton-Meyer har tilmed koketteret med sin manglende fodboldvid­en, og elitechef Kim Halberg, der indtil nu har haft ansvaret for landsholde­ne, har fremstået som en teknokrat. Sat på en uriaspost i forbindels­e med landsholds­konflikten, men også uden gennemslag­skraft og den fornødne respekt i fodboldver­denen.

DBU, uden for bentonbunk­eren og ikke BÅDE INTERNT I mindst blandt landsholds­spillerne har savnet af en aegte fodboldman­d i den øverste administra­tion med den nødvendige ballast vaeret stor. Det hul lukker DBU effektivt med ansaettels­en af Peter Møller, der vil få masser af medvind og opbakning fra den stribe af landsholds­spillere, der har ligget i slagsmål med DBU.

for Spillerfor­eningen skal SOM TIDLIGERE FORMAND

Peter Møller naturligvi­s skifte kasket, men hans forståelse for spillerne og deres situation vil formentlig bringe ham taettere på spillertru­ppen og Åge Hareide end nogen administra­tiv DBU-topboss har vaeret, siden Jim Stjerne Hansen sad for bordenden.

må man konstatere, at det må gå

I FORHOLD TIL DBU godt, når man kan ansaette en direktør i millionkla­ssen i en nyoprettet stilling … Når det er sagt, så ser valget af Peter Møller ud til at vaere velgennemt­aenkt – og pengene kan hurtigt vaere godt givet ud, hvis han rent faktisk viser sig at vaere en genvej til danskernes fodboldhje­rter.

Så må vi se, om Møller stadig kan have albuerne højt haevet når bølgerne går højt!

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark