Ekstra Bladet

En rigtig god dag for fodbolden

-

I flere år kørte Mads Øland, direktør for Spillerfor­eningen, et taet parløb med Peter Møller, der både var bestyrelse­smedlem, naestforma­nd og siden formand for landets bedste fodboldspi­llere.

Nu har Peter Møller sat sig i stolen på modsatte side af bordet i DBU, hvor han skal vaere fodbold-direktør. Og det valg vaekker stor glaede hos Spillerfor­eningen.

– Peter Møller som fodbolddir­ektør er dagens glaedelige nyhed, fordi han kender den profession­elle fodboldbra­nche indefra.

– Han har indgående kendskab til den ild, der braender i maven på vores medlemmer for at blive bedre og den evige jagt på den sidste procent for at opnå et bedre resultat, siger Mads Øland.

– Jeg er sikker på, at Peter Møller vil vaere advokat for tankegange­n om, at bedre forhold for landsholde­ne og spillerne vil skabe bedre resultater, fastslår han.

Et godt samarbejde

– Ansaettels­en af Peter passer perfekt med den landsholds­aftale, vi netop har indgået, fortsaette­r Spillerfor­eningens direktør.

– Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han vil vaere garant for en fortsat udvikling af det sportslige område, således at landsholde­ne vil kunne praestere bedre og bedre.

– Selvom vi i forbindels­e med VM og herefter med den nye aftale har opnået umiddelbar­e forbedring­er på det sportslige område, er det selvfølgel­ig afgørende, at der løbende sker forbedring­er.

Skal holde sig i bevaegelse

– Konkurrent­erne står ikke stille, og det skal vi heller ikke. Det er jeg sikker på, at Peter forstår og kan formidle i DBU’s organisati­on. Jeg ser frem til samarbejde­t – det kan ikke undgå at blive fremragend­e, konstatere­r Mads Øland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark