Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Endnu en dag traenger du til at vaere hjemme og du er måske endnu mere en huleboer end du var i går. Du traenger til at vaere helt alene, og bare gøre dét der passer dig bedst. Hjemmet er basen hvor man kan lade op, og hvor man kan tillade sig at slappe af. Nyd det fuldt ud.

TYREN 21/4-21/5

I dag vil du gerne nå en masse, en masse gamle sager du måske ikke rigtig har haft mod på at tage fat på før nu. Gør det endelig, du har overskudde­t til det nu. Du kan rydde op i tingene, og du kan gøre rent bord hvor det er nødvendigt. Du vil også traenge til at lette dit hjerte.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil helst vaere alene i dag, du har en masse du går og taenker på. Selvom du normalt kan lide at drøfte din situation med andre mennesker, så kan du i dag med fordel lade vaere. Af og til kan det skabe klarhed at få lov til at taenke helt alene, også selvom det kan vaere svaert.

KREBSEN 22/6-22/7

Endnu en dag kan du virkelig få dine budskaber igennem, men pas på med at vaere for hurtig i vendingen. Der kan vaere folk der bliver draget af din enorme karisma lige nu, og derfor kan de let risikere at lade sig overtale til noget, der ikke er ideelt for hverken dem eller dig.

LØVEN 23/7-23/8

Din økonomi er i fokus i dag, og det er ikke sikkert at den ligefrem er et behageligt bekendtska­b lige nu. Men du kan kigge på sagerne, aerligt og redeligt, og så kan du få ryddet op i posterne lidt efter lidt. Alting tager tid, og tingene skal nok lande på sin rette plads igen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag traenger du til at se gode venner, og det skal vaere dem du stoler allermest på. Du har noget på hjerte, som ikke er noget du ønsker at dele med alle mulige. Så sørg for at vaelge dem du er taettest på, og så kan du få en rigtig god snak med vedkommend­e. Vaer åben og aerlig.

VAEGTEN 24/9-23/10

Igen i dag taenker du over din målsaetnin­g og dine planer, du vil gerne vide at du er på rette vej. Det kan vaere at nattesøvne­n har drillet lidt i nat, da du nok har vaeret i dit lidt spekulativ­e hjørne. På et tidspunkt må du lade spekulatio­nerne høre op, og så sørg for at hvile.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag vil du nyde at gå i dydben med noget der inspirerer dig, gerne helt alene. Der bor en god forskerånd i dig i dag, og du vil gerne granske et emne helt til bunds. Du kan gøre brug af din intuitive og din psykologis­ke sans, så det må gerne vaere emner der passer til det.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag vil det vaere oplagt for dig at bruge lidt tid på de ting der raekker udover hverdagens områder. Det kan vaere spørgsmål om hvor du befinder dig i livet, og hvordan ikke mindst. Det er af og til nødvendigt at søge mening med galskaben, for ellers er alting lidt skørt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger igen i dag til at vaere sammen med din partner. Hvis du ikke er i forhold, vil du traenge til at se andre mennesker der betyder meget for dig. Livet bliver altid mere trygt hvis man deler det med nogen, og det er lige praecis dét du laenges efter i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er fortsat effektiv på jobbet, og du kan virkelig få bestilt noget. Men pas på at du ikke overforbru­ger dine kraefter, du skal sørge for at holde pauser også. Det kan vaere at du glemmer både at spise og drikke. Men husk nu på, at uden mad og drikke, så duer helten ikke.

FISKENE 20/2-20/3

Dine kreative evner havde du god adgang til i går, og det har du såmaend igen i dag. I dag vil du ikke engang lade dig gå på af dét, der eventuelt driller dig. Du har et stort ”gå-på-mod”, og du kan blive ved lige til at det hele ender med at gå op. Din fantasi er også god i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark