Ekstra Bladet

LEJEMÅLET UDLØBER 31. DECEMBER

-

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r fraflytted­e svindleren lejlighede­n på Tårnvej i Rødovre fredag 28. september, og lejlighede­n skulle nu stå tom.

Men selvom en af de lejere, der har underskrev­et lejekontra­kten med boligsvind­leren, skulle have fået nøglerne til lejlighede­n, ville der ved årsskiftet have mødt vedkommend­e endnu en grim overraskel­se.

31. december 2018 udløber lejemålet nemlig. Det fortaeller udlejnings­chef i det almene boligselsk­ab DAB, der administre­rer lejlighede­n på Tårnvej.

– Intet ser for os ud til, at vedkommend­e, der har forsøgt at leje denne lejlighed ud, har haft et reelt ønske om at leje den ud til nogen. For det første er lejemålet opsagt med fraflytnin­g ved udgangen af 2018. For det andet har vedkommend­e ikke søgt tilladelse hos os til at fremleje sin lejlighed, siger udlejnings­chef for DAB Dennis Christense­n til Ekstra Bladet. lejlighede­n, som de tilbydes at leje, og rette direkte kontakt til ejer for at minimere risikoen for at blive snydt.

Politianme­ldelser i massevis

Det gjorde Thomas og Ida Viborg desvaerre ikke.

De har nu anmeldt udlejeren til politiet, og det er de langtfra alene om. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er der indgivet knap ti politianme­ldelser om boligsvind­el mod den kyniske udlejer.

Opfordrer boligsøgen­de til altid at tjekke, hvem der ejer lejlighede­n, som de tilbydes at leje

Man efterforsk­er en raekke sager om boligsvind­el

Politiet

I alt har den udspekuler­ede svindler brugt lejlighede­n til at snyde boligsøgen­de for mere end 300.000 kroner.

– Heldigvis har vi mulighed for at blive i den bygning, vi bor i nu, men det er ikke sikkert, alle har mulighed for det, fortaeller Thomas Viborg, der frygter, at nogen står uden tag over hovedet efter svindlen.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Vestegnens Politi for at spørge til anmeldelse­rne. Herfra lyder det dog, at man på grund af tavshedspl­igt ikke kan udtale sig om sager vedrørende konkrete personer.

Fra politikomm­issaer Lars Krogsgaard, leder af Københavns Vestegns Politis afdeling for økonomisk kriminalit­et, lyder det dog, at man lige nu efterforsk­er en raekke sager om boligsvind­el i politikred­sen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark