Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF BENJAMIN LUNDBERG

- www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Igen i dag bør du fokusere på dig selv. Det kan godt vaere at der er tilbud i luften om samvaer og aktivitet, men du traenger meget til at kunne vaere dig selv for en stund. Du har brug for at taenke dig lidt om, og du skal ikke tage dig af dem, der muligvis ikke forstår det.

TYREN 21/4-21/5

Endnu en dag traenger du til at vaere sammen med din partner. Det kan godt vaere at det ikke ligefrem er en dans på roser i dag, men du må tage det hele som det kommer. Er du ikke i forhold, kan der sagtens vaere tilbud i luften, du må overveje om tilbuddene er de rette.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag er der lidt konkurrenc­eånd på jobbet, og det er tit en svaer balance hvornår man skal lytte til de andre, og hvornår man skal haevde sin ret til at sige noget. Derfor kan der godt opstå små mundhugger­ier i dag, men de går hurtigt over igen. Tag det ikke så tungt.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har fokus på det kreative i dag, og du har både øje for skønhed og harmoni, samtidig med at du har haenderne godt skruet på. Men pas på med at vaere for hurtig i vendingen alligevel, hastvaerk vil virkelig vaere lastvaerk i dag. Forsøg at vaere så tålmodig som muligt.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at vaere hjemme i dag, men du er ikke doven af den grund. Du tager grundigt fat, og du kan måske via lidt hårdt arbejde få dit hjem til at fremstå på den måde du ønsker. Du kan rydde ud i alt dét der står og fylder, og så kan du bedre få øje på dine yndlingsti­ng.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil du gerne have at der skal ske en masse igen, du har mod på livet, og du har lyst til at udfordre dig selv og andre. Der kan vaere folk der vil tage kampen positivt op, og det er nok dem du skal bruge tiden på. Lad vaere med at gå op i, om alle går ind for dine initiative­r.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din økonomi er fortsat i fokus, og du har måske lyst til at gøre dig et par impulskøb i dag. Der kan vaere ting du bare må eje, men det kan muligvis betyde at du må stramme livremmen ind senere på måneden. Hvis du er indstillet på dette, skal du bare give efter og købe løs.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Igen i dag vil du rigtig gerne ud blandt andre mennesker. Det skal du også bare gøre, du kan slet ikke lade vaere, med al den energi du har til din rådighed lige nu. Det kan vaere at visse mennesker vil finde dig for fremadstor­mende, og du har da også store armbevaege­lser i dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag vil du nok skulle vaere mere sammen med andre mennesker, end du måske lige umiddelbar­t bryder dig om. Du kan have brug for tanke og refleksion, men der kan vaere folk omkring dig, der kraever din opmaerksom­hed, og som kraever at du skal vaere aktiv. Tael til ti.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger til at vaere sammen med dine venner i dag, og du traenger virkelig til at I skal foretage jer noget aktivt sammen. Det er ikke sikkert at alle har lige så meget energi som dig, så du må fokusere på de venner der kan følge med i dit tempo, og lade de andre vaere i fred.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Endnu en dag har du fokus rettet mod din fremtid, men du er nok en anelse mere utålmodig end du var i går. Du vil gerne se resultater, og det skal helst vaere omgående. Tingene tager nok laengere tid end du forventer, og det er nok lettest hvis du forsøger at tilpasse dig.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil traenge til lidt ny viden, lidt ny inspiratio­n og nye input i dag. Men det bliver nok ikke af den dybdegåend­e slags, det er du nok en anelse for rastløs og impulsiv til i dag. Det gør ikke så meget, så laenge du vaelger dét, der passer til dit temperamen­t i dag. Så går det.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark