Ekstra Bladet

Tjente ti millioner på sit hus

-

’Robinson Ekspeditio­nen’ varer i 40 dage. Dertil kommer forberedel­se og postproduk­tion. Jakob Kjeldbjerg har alligevel fået fortalt, at han arbejder meget lidt for en ganske høj hyre. Men det er ikke hele sandheden, fortaeller ’Robinson’vaerten

– Det er 24 timer i døgnet syv dage om ugen, når jeg arbejder. Jeg er meget vaek fra familien, og isaer da vi havde små børn, maerkede jeg, hvor hårdt det kan vaere. Det er en stor pris at betale, når man kommer hjem fra ’Robinson’, og man har vaeret bortrejst i halvdelen af sit nyfødte barns levetid, siger Jakob Kjeldbjerg.

Mangler ikke noget

Faktum er, at den karismatis­ke tv-vaert ikke mangler noget. I sin nye bog fortaeller han, hvordan han fik solgt sit hjem i Danmark med en gevinst på godt 10 millioner kroner, og at hjemmet i Frankrig, som familien bor i netop nu, er tredoblet i vaerdi, siden de købte det for én million euro.

Direkte adspurgt, hvad hans motivation er for at arbejde, lyder svaret.

– Der er mennesker, der bor omkring mig i Frankrig, som jeg er en fattiglus i forhold til. De har mange penge, men intet at stå op til. De bliver det, jeg kalder ’et dødt trae’.

– Uanset min økonomiske situation skal jeg have noget at stå op til. Det tror jeg gaelder for de fleste mennesker.

 ?? FOTO: FINN FRANDSEN ?? Jakob Kjeldbjerg­s fodboldkar­riere blev alt for kort, men han nåede alligevel landsholde­t og Chelsea.
FOTO: FINN FRANDSEN Jakob Kjeldbjerg­s fodboldkar­riere blev alt for kort, men han nåede alligevel landsholde­t og Chelsea.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark