Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: Bilisten stak af, da politiet ville stoppe en bil i Højbjerg. Politiet satte efter, og bilisten smed bilen på Saralyst Allé og flygtede videre til fods. En patrulje fandt dog en forpustet 24-årig mand, hvis tøj bar praeg af, at han var kravlet gennem et krat. Han fortalte, at han stak af, fordi han ikke har kørekort. NAKSKOV: En 51-årig kvinde anmeldte vold, fordi en tidligere kaereste havde stukket hende en lussing i hendes lejlighed. Politiet anholdt manden i hans lejlighed, og fordi han var prøveløsla­dt fra en tidligere voldsdom, blev han fremstille­t i grundlovsf­orhør til varetaegts­faengsling.

BINDSLEV: Seks Wegner Y-stole og en hvid DABradio blev udbyttet ved et indbrud i et sommerhus i Bindslev, der er begået mellem 21. september og 11. oktober. Køkkenvind­uet blev brudt op, hvorefter tyven havde fri adgang til kosterne.

AALBORG: Et sovevaerel­sesvindue var sat ’i hak’, så der kunne komme frisk luft ind i hjemmet på Horsevaeng­et. Men en tyv benyttede sig af, at vinduet så var nemt at lukke op, og listede ind og stjal et Sony-kamera. VAERLØSE: Hunde uden snor gik rundt på Jonstrupva­ngsvej, og to timer senere fik politiet endnu en anmeldelse om, at hundenes ejer nu var ankommet i bil, og at han ikke var aedru. Politiet kørte til stedet og lod den 66-årige puste i alkometere­t. Han blev sigtet både for spritkørse­l og hundeloven. ROSKILDE: En 23-årig kvinde cyklede ad Ringstedga­de, da hun så en mand i en sølvfarvet bil, der kiggede på hende. Lidt efter kørte bilen op på siden af hende, og bilisten sad med blottet underliv og onanerede. Derefter kørte bilisten ad Kornerupsv­aenge. Politiet vil gerne høre, hvis andre har vaeret udsat for lignende oplevelser. Der er ikke naermere oplysninge­r om bilen. KALUNDBORG: To maskerede maend bevaebnet med knive begik røveri mod et supermarke­d på Nytorv, hvor de greb fat i en ung ekspedient og tvang hende til kassen, hvor den ene røver tog pengene og lagde dem i en gul Netto-pose. ’Yalla, yalla, vi skal videre’, sagde den ene røver til sin makker, inden de stak af.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark