Ekstra Bladet

Ude af ’Vild med dans’

- NICK STURM CHRISTIAN ØRTOFT nick@eb.dk; ortoft@eb.dk

Efter seks runder gik den ikke laengere.

Det har kostet smertende fødder og utallige timer i øvelokalet, men ingen af delene var nok. Emmelie de Forest er ude af ’Vild med dans’ efter en intens omdans mod Esben Dalgaard i aftes.

Eurovision-vinderen fik karakteren 17, men manglede seernes gunst og måtte således se sig slået efter ellers at have klaret skaerene i godt halvdelen af dette års saeson.

Således endte denne fredag aften med at blive en trist affaere for sangerens vedkommend­e.

Ikke meget plads

Emmilie de Forest havde ellers taget fraekke kneb i brug i form af sin ’gudsbenåde­de popo’, som hun ved flere lejlighede­r har fremvist

Den fik dog ikke helt så meget plads til at folde sig ud i aftenens slowfox.

Allerede efter sin første dans fornemmede man dog, at Emmelie de Forest måske ikke gik den naeste udsendelse, men sin exit i møde.

Saerligt Jens Werner og Britt Bendixen talte med store bogstaver over for Emmelie de Forest.

– Der var visse tekniske dele af dansen, der var forkerte, sagde Jens Werner, der dog havde respekt har Emmelie de Forests indlevelse i dansen.

– Du har svaert ved at finde balancen på gulvet, og du er for taet på Frederik Nonnemann. Du er nødt til at løfte og taenkte til venstre, sagde Britt Bendixen. i programmet.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Emmelie de Forest måtte forlade det populaere program i sjette udsendelse efter en omdans mod Esben Dalgaard.
FOTO: MOGENS FLINDT Emmelie de Forest måtte forlade det populaere program i sjette udsendelse efter en omdans mod Esben Dalgaard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark