Ekstra Bladet

Frygter sygdom

-

’Anden’ er i storform op til sine jubilaeums-shows. Han er taendt og spaendt på at vise sin store fanbase, hvad han har fået skruet sammen, når han giver den fuld gas. Men ’Anden’ frygter alligevel, at noget uventet skulle ske, så han ikke kan gennemføre sin egen jubilaeums­gave.

– Jeg får altid sådan nogle tanker op til en premiere: ’Bare der nu ikke sker noget’.

’Anden’ vil ikke skuffe sine fans, der for de flestes vedkommend­e allerede har planlagt deres aften selskab i med jubilaren for over et år tilbage, da billettern­e blev sat til salg.

– Jeg vil nødig gøre en masse mennesker kede af det. Det er med til at sørge for, at man passer sin søvn og sin mad og sin traening. Jeg er i mit livs topform.

Yogamåtte

For at kunne forblive i topform tager den 43-årige entertaine­r mange midler i brug for at holde sin krop sund og rask, så den kan holde til et show, der fysisk er meget kraevende.

– Jeg har mange trøjer og hue på. Jeg har en yogamåtte på scenen, så jeg kan ligge og straekke ud imellem traeninger­ne. Jeg er naermest overtroisk. Jeg er paranoid over, at jeg gør noget forkert, så der lige pludselig sker et eller andet.

Selvom ’Anden’ tager sine forholdsre­gler, så sparer han ikke på sig selv. Samtidig med showene har ’Anden’ også travlt med at få de sidste sange indspillet til sin nye biograffil­m, ’Ternet Ninja’, der har premiere første juledag.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? – Jeg vil nødig gøre en masse mennesker kede af det.Det er med til at sørge for, at man passer sin søvn og sin mad og sin traening, siger Anders ’Anden’ Matthesen.
FOTO: LINDA JOHANSEN – Jeg vil nødig gøre en masse mennesker kede af det.Det er med til at sørge for, at man passer sin søvn og sin mad og sin traening, siger Anders ’Anden’ Matthesen.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark