Ekstra Bladet

De passer slet ikke på Danmark

-

Vores politikere overholder ikke den aftale, som de underskrev, da de blev valgt til Folketinge­t – nemlig at de vil ’passe på Danmark i deres politiske hverv’.

Den siddende regering med Lars Løkke (V) i spidsen ’passer’ ikke på Danmark, hvorfor danskerne bør laegge sag an mod regeringen for at bryde løftet om at passe på vores land.

De afsøger eller beder ikke om, at de konvention­er, der blandt andet beskytter kriminelle indvandrer­e og flygtninge, bliver revideret eller aendres, således at de lever op til den virkelighe­d, vi i dag lever i.

Det er ikke at beskytte Danmark.

De hjemsender ikke alle de flygtninge, der kan komme retur til deres hjemland, og de forlanger ikke, at indvandrer­e skal vaere selvforsør­gende, for at de kan komme til Danmark.

Det er ikke at beskytte Danmark.

Regeringen skjuler det reelle beløb, som indvandrer­e og flygtninge koster det danske samfund, og på grund heraf er der blandt andet ikke midler nok til vores aeldre. Det er ikke at beskytte Danmark.

Og man kan fortsaette med hundredvis af punkter, hvor vores regering ikke lever op til det, de har skrevet under på ved deres indtraeden i magtcentre­t. Lad os danne en ’medlemsorg­anisation’, som kan bidrage til et europaeisk sagsanlaeg, således at vi kan nå at redde Danmark.

Per Andersen

Violvej 5

Korsør

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Per Andersen mener ikke, at regeringen lever op til sine forpligtel­ser.
FOTO: JENS DRESLING Per Andersen mener ikke, at regeringen lever op til sine forpligtel­ser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark