Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at der tales meget om fiskerne, der sejlede jøderne til Sverige mod betaling. Men der var mange, der sejlede jøderne gratis. Blandt andre min far. Hvorfor naevnes det ikke?

Fanny Valstorp Adelgade 8

Nysted

at nu er der igen skyderi mellem diverse indvandrer­bander. Derfor mener jeg, det ville vaere en fordel at tvinge samtlige medlemmer af disse bander ind i en skyttefore­ning. Så kan de laere at ramme, hvad de sigter på, og derved vil problemet jo også løse sig selv på sigt.

Jan Rasmussen Emdrup Banke 97 København Ø

at man kommer til at taenke på, om israelske ambassader og konsulater er risiko-områder ligesom Saudi-Arabiens? Dette er en naerliggen­de bekymring i forlaengel­se af, at en kendt journalist, der skrev kritisk om Saudi-Arabien, forsvandt i et af deres konsulater.

Vi kender til den taette forbindels­e , der hersker mellem det aktuelle apartheid-regime i Israel og raedsels-regimet i Saudi-Arabien.

Og vi kender til talrige historier om Mossads ekspertise i at få Israel-kritikere til at forsvinde.

Dertil kommer, at begge regimer kan slippe af sted med deres grusomhede­r, uden at det får følger.

Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Alle 35 Aarhus C

at vi i Ballerup har vi haft en god og lang tradition for dialog og samarbejde mellem paedagoger og politikere. Tillid bunder i samarbejde.

Den tillid er brudt.

For at fastholde og rekruttere gode kompetence­r og høj faglighed har kommunen i mange år brystet sig af at have tilført paedagoglø­nnen et tillaeg, som i den grad har levet op til formålet. Uden argumentat­ion eller gode intentione­r beslutter de så i år, at paedagoger­ne ikke mere skal vaere lønførende. Vi er sat ned i løn og står nu modløse tilbage.

Er vi virkelig ikke det vaerd?

Maria Giordano Bjørklund Egebjergto­ften 36 Ballerup lille tillaeg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark