Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I går fik du sikkert sat et par ting i perspektiv i dit liv, og det har nok vaeret tiltraengt. I dag vil du så handle noget mere på sagerne, måske på en praktisk måde. Når der kommer ting til ens erkendelse, er det altid en god idé at handle på tingene, det giver ro i sindet.

TYREN 21/4-21/5

I dag vil du vaere god til at laegge låg på ting der spøger i dit hoved, måske ting angående fortiden. Vi kan ikke aendre de beslutning­er vi har truffet, vi kan kun handle på ny i tiden fremover. Det fik du sikkert på plads i dit hoved i går, og i dag koncentrer­er du dig mest om fremtiden.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag, eller andre helt taette relationer. Du vil selv sørge for at tingene sker, og tage et par initiative­r. Man kan ikke altid vente på andres oplaeg, af og til må man tage ansvaret selv. Det gør du i dag, og derfor bliver det en god dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du er effektiv og arbejdsom, selvom det er lørdag, og du måske har fri. Du traenger til at få ordnet en masse praktisk, og det gør du så det meste af dagen. Ud på eftermidda­gen kan du godt føle dig lidt desoriente­ret midt i det hele, men så kan du tage dig en velfortjen­t pause.

LØVEN 23/7-23/8

I dag vil du rigtig gerne dyrke en hobby, og du vil gerne bruge dine kraefter samtidigt. Det kan vaere at sport lige ville vaere sagen. Du har brug for ikke at taenke alt for meget, men bare at vaere tilstede. I eftermidda­g dagdrømmer du måske alligevel midt i det hele.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Denne lørdag vil du tage fat på en masse du gerne vil have ordnet. Du vil gerne bruge dine kraefter, men samtidig vil du gerne vaere hjemme. Det kan vaere at havearbejd­e lige ville vaere sagen, og du kan tage fat. I eftermidda­g vil du dog nok traenge til en lille middagslur.

VAEGTEN 24/9-23/10

Denne lørdag traenger du til en tur ud i det blå, gerne sammen med dem du kan lide. Der skal gerne ske en masse, men det skal helst have en retning. Så måske kan du planlaegge dagen grundigt, og overveje hvad du gerne vil se, inden du bare tager afsted. Se dig godt omkring.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag har du mere energi end du havde i går. Du fik hvilet dig godt, og derfor vil du traenge til at tage mere fat denne lørdag. Du kan isaer gøre noget godt for dig selv, og du kan lade vaere med at stresse dig selv, selvom du har mere energi i dag. Brug tiden mest på dig selv.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du møder verden med et stort overskud og med et stort smil på laeben i dag. Det gør selvfølgel­ig at du kommer godt igennem med dine budskaber, og du har mange af dem i dag. Du stoler på dig selv, og du deler gerne ud af dig selv i dag. Det vil blive modtaget godt af alle.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Denne lørdag bør du virkelig holde fri, så du kan bruge dagen helt for dig selv. Har du eventuelt noget arbejde der skal klares, er det bedst hvis du klarer det først på dagen. Fra i eftermidda­g vil du traenge til at kunne traekke stikket fuldkommen, og bare lade op alene.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at vaere sammen med gode venner i dag, gerne dem der overhovede­t ikke stiller spørgsmål til dig. Det skal vaere dem der tager dig fuldkommen som du er, du har haft meget at taenke på, på det sidste. I dag traenger du til at holde mentalt fri.

FISKENE 20/2-20/3

Din fremtid og dine planer for karrieren er stadig i fokus, og i dag tager du et par nødvendige initiative­r. Det er altid spaendende at planlaegge, og se en masse for sig, men i dag er du god til også at gøre de lidt mere kedelige ting. I aften kan du gå helt afslapppet i seng.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark