Ekstra Bladet

EKSTRA BLADETS SPORTSCHEF SKRIV DOG AUTOGRAFER – IKKE TÅBELIGE BREVE

-

I aften? Mod hvem? I Parken? LANDSKAMP? Gaelder det noget?

Sådan lyder spørgsmåle­ne formentlig, hvis du tjekker din familie og omgangskre­ds for aftenens begivenhed.

Svarene er ja, ja, Irland, nej og ja …

SELVFØLGEL­IG, at VM-feberen SAGEN ER er overstået, og vi er tilbage i hverdagen, hvor landsholde­t skal laegge sig i selen for at genvinde danskernes interesse.

Specielt lige efter den ballade mellem spillere og DBU, vi har vaeret vidne til i sensommere­n.

Efter den pinlige omgang følte spillerne med Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Simon Kjaer i spidsen sig kaldet til at udsende et såkaldt åbent brev, hvor der i stride strømme skulle forklares og retfaerdig­gøres.

omgang, hvor EN TEMMELIG PATETISK man som sagesløs laeser ikke blev et hak klogere end før, mens brevet efterlod en med en fornemmels­e af en umoden håndtering af en ellers gedigen afslutning på konflikten.

Selvom frustratio­nen over DBU’s ageren i konflikten sikkert har vaeret tårnhøj, var det en ren kommunikat­iv kortslutni­ng.

Skrivelsen emmede af, at spillerne i den sidste del af konflikten mistede betydelig opbakning i befolkning­en, og derfor skulle man retfaerdig­gøre sig selv.

barnlig måde at få det sidste DET VAR EN ord på i en sag, der ellers var lagt til ro.

Reaktioner­ne på de sociale medier fra ganske almindelig­t fodboldint­eresserede mennesker sagde vist det hele: Brevet var en rød klud i hovedet på dem, der normalt ville støtte landsholde­t.

Helt latterligt blev det, da de samme brevunders­krivere ikke ville tale om brevet på naeste dags pressesean­ce.

Der faldt et i forvejen spinkelt budskab sammen som et korthus.

brug for envejskomm­unikation VI HAR IKKE – men en flok landsholds­spillere, der er til rådighed og berører de emner, som er oppe i tiden.

Det er da også ekstra aergerligt, at landsholds­spillerne spiller hasard med den spinkle opbakning, der er i befolkning­en som følge af en langvarig konflikt, hvor beskyldnin­gerne fløj hen over bordet.

diskutere spillestil og MAN KAN NEMLIG underholdn­ing herfra og til EM i 2020, men sagen er, at Åge Hareides tropper stadig ikke er i stand til at tabe en fodboldkam­p – fraset farcen i Slovakiet.

Der er altså masser at bygge på, og i den nyopfundne, velfungere­nde Nations League, som klubtraene­re som Jürgen Klopp unødigt skyder på, er der også lagt op til en puljesejr til det danske landshold.

Aftenens kamp mod Irland dufter nemlig af endnu en sejr til Danmark, der jo har ganske gode minder fra Dublin med 5-1-sejren for et år siden.

i hjulet kan vaere, at DEN ENESTE KAEP savnet af Christian Eriksen bliver lige praecis så stort, som vi har set de heldigvis få gange, hvor han har vaeret skadet.

Eriksen er omdrejning­spunktet for en dansk offensiv, der nu skal finde andre løsninger.

Lasse Schöne har nogle af egenskaber­ne, men er flyttet tilbage på banen.

Pierre Emile Højbjerg – som vi bør se i aktion i aften – er mere en felt til feltspille­r som Thomas Delaney, men så må netop de to – nogle gange på skift – støde med frem og understøtt­e et angreb, hvor Pione Sisto forhåbentl­ig finder landsholds­formen frem igen.

Ellers bør der ikke gå laenge, før Dortmund-sensatione­n Jacob Bruun Larsen hives op fra U21 for at udfordre Sisto på venstrekan­ten.

Selvom frustratio­nen over DBU’s ageren i konflikten sikkert har vaeret tårnhøj, var det en ren kommunikat­iv kortslutni­ng

sammentømr­et Alandshold

VI HAR ALTSÅ ET og masser af talent på U21holdet, så den danske landsholds­fremtid ser ganske lys ud.

Hvis bare spillerne skriver autografer – ikke tåbelige breve!

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? UmodentSpi­llernes åbne brev til danskerne var umodent og uklogt – og bar praeg af, at Christian Eriksen og Simon Kjaer ville have det sidste ord.
FOTO: LARS POULSEN UmodentSpi­llernes åbne brev til danskerne var umodent og uklogt – og bar praeg af, at Christian Eriksen og Simon Kjaer ville have det sidste ord.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark