Ekstra Bladet

Medie: 19 personer sigtet matchfixin­g-sag

Rosenmeier vil have guld

-

Kun guldet taeller, når Peter Rosenmeier i naeste uge skal spille VM i parabordte­nnis. Rosenmeier, der vandt VMguld i 2010, forbereder sig dog på hård konkurrenc­e.

– Der er ingen tvivl om, at feltet i år er det klart bedste i min tid i sporten, siger han.

Danskeren, der vandt guld ved de paralympis­ke lege i Rio for to år siden, ligger nummer to på verdensran­glisten i herrernes klasse 6 for spillere med arm- og bendefekte­r.

Ritzau Anklagemyn­digheden i Belgien sigtede i går 19 personer og tilbagehol­dt ni i en sag om mulig matchfixin­g og anden økonomisk svindel i belgisk fodbold.

Det skriver AFP.

Sigtelsern­e kommer, efter at politiet i Belgien i onsdags gennemført­e en raekke razziaer blandt belgiske klubber, herunder store klubber som Anderlecht, Standard Liège og Club Brugge. Sidstnaevn­tes cheftraene­r, Ivan Leko, er også blevet afhørt i sagen.

Også Gent fik onsdag besøg nyhedsbure­auet af politiet, samme dag hvor klubben praesenter­ede danske Jess Thorup som cheftraene­r.

I alt blev der foretaget 44 ransagning­er i Belgien samt yderligere 13 i alt i Frankrig, Luxembourg, Cypern, Montenegro, Serbien og Makedonien.

Anklagemyn­digheden i Belgien har i et år indsamlet materiale om mistaenkel­ige pengeoverf­ørsler, der involverer fodboldage­nter.

Materialet indikerer også, at matchfixin­g har fundet sted.

Ritzau

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark