Ekstra Bladet

YouSee: Vi har ikke vaeret dygtige nok

-

– Rolf Gordon Adamson, kundeservi­cechef hos YouSee, tak fordi du tager telefonen, men hvorfor tager jeres kundeservi­ce ikke telefonen?

– Ventetiden er beklagelig­vis alt for lang i øjeblikket. Vi har simpelthen ikke nok medarbejde­re til at besvare opkaldene. Det er jeg rigtig ked af, for vi ønsker ønsker korte eller ingen ventetider.

– Men vi har simpelthen ikke vaeret dygtige nok til at planlaegge bemandinge­n, siger han.

– Skyldes problemern­e, at I har fyret folk?

– Nej, det skyldes, at vi efter sommerferi­en og ind i efteråret har haft et højere aktivitets­niveau end forventet. Så vi arbejder på at løse problemet, men det tager desvaerre et stykke tid af finde medarbejde­re og uddanne dem i at tale med kunder.

– Hvorfor planlaegge­r I ikke arbejdet bedre, så nogen hurtigere besvarer telefonen på de tidspunkte­r, hvor flest ringer?

– Det gør vi selvfølgel­ig også. Vi laver trafikanal­yser og forsøger at bemande telefonern­e, efter hvornår folk ringer. Men problemet er som sagt, at vi har bare ikke nok haender.

– Har I lidt svaert ved at slippe arrogancen fra dengang, I havde monopol, siden I synes, I kan tillade jer at vente eksempelvi­s 50 minutter med at tage telefonen?

– Bestemt ikke. Vi planlaegge­r på in- gen måde, at der skal vaere 50 minutters ventetid, men det er der altså desvaerre i øjeblikket, hvilket jeg beklager over for vore kunder.

– Vi er udmaerket klar over, at det er uholdbart. Vi har jo netop ikke monopol, og vi risikerer, at vores kunder skifter til konkurrent­erne. Vi er udmaerket klar over, at vi skal komme de lange ventetider til livs.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark