Ekstra Bladet

Flytter smerten fra nakken

-

Når en person for eksempel vaelger at skaere i sig selv, så handler det i mange tilfaelde om at flytte smerterne fra et sygt sind til den fysiske del af kroppen. Det er naturligvi­s ikke at anbefale, men det forklarer meget godt, hvordan menneskets hjerne også er indrettet.

Noget af det samme, uden dog at drage en direkte parallel, sker i kroppen på Else, når hun helt frivilligt lader sig piske og slå på.

– Det er egentlig ikke så svaert at forklare. Man kan dog nok for alvor først saette sig ind det, hvis man selv står i situatione­n, fortaeller Else. Hun får sig en lille pause oven på en laengere og ret så hardcore SM-seance, hvor det denne gang primaert var hendes balder, der gik ud over.

De samme balder fremtraede­r nu mørkerøde og godt ophovnede efter en lang raekke slag med pisken, men det ser dog ikke ud til at genere Else det helt store.

– Når jeg spaendes fast til korset, så haenger mit hoved helt automatisk en smule til højre på grund af diskosprol­apsen. Men i takt med, at smerterne i balderne efter en ordentlig omgang pisk og slag så småt overdøver de konstante smerter, jeg har i nakken, så retter min nakke sig også kun mere og mere ud. Til jeg på et tidspunkt overhovede­t slet intet maerker til diskosprol­apsen laengere.

– Det er for mig, gang på gang, en ret så fantastisk i og meget vanedannen­de oplevelse og følelse. Det fungerer meget bedre end konstant at skulle fylde sig med smertestil­lende medicin.

– Men det er ikke kun lige her og nu, mens det står på, at sådan en omgang gavner mig. helt op til fire-fem dage efter, at jeg har fået den helt store tur, maerker jeg ikke naer så meget til generne og smerterne i nakken og i ryggen som ellers.

– Derfor er det heller ikke helt løgn at påstå, at der her i klubben bliver taesket nyt liv og tiltraengt energi ind i systemet på mig. Men ikke kun rent fysisk. En lang og hardcore seance, hvor der ikke laegges fingre imellem, fungerer i høj grad også som en dosis mental superbenzi­n på mig.

– Så når jeg kører hjem til Horsens, så er det meget svaert ikke at svaeve på en lyserød sky og smile endda meget bredt.

– Første gang, jeg lagde krop til en hardcore SM-seance, foregik det meget stille og roligt

– og sådan bør det naturligvi­s også helst vaere.

– Ellers kan det lynhurtigt blive både første og sidste gang, man som modtagende laegger krop til noget sådant.

– Men ret hurtigt fandt jeg dog ud af, at denne her form for smerte rent faktisk gjorde mig godt. Både fysisk og mentalt, samt at min smertetaer­skel i forbindels­e med de her seancer er endda meget høj, forklarer Else. I

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark