Ekstra Bladet

Jes Dorph misbrugt

-

Jes Dorph og Viggo Mortensen er blevet ofre for et internatio­nalt svindelnum­mer.

På hjemmeside­n newsotoday.com (som nu er blokeret) kunne Jes Dorph lørdag aften laese, at han under et interview med Viggo Mortensen i ’Go’ Aften Danmark’ skulle have gjort en fortraeffe­lig investerin­g.

Ifølge en falsk artikel, der er kodet som en kopi af en artikel fra erhvervsme­diet Berlingske Business, har Viggo Mortensen indkassere­t 21 millioner kroner ved at benytte sig af tjenesten Bitcoin Revolution.

For rullende kameraer skulle Jes Dorph på skuespille­rens opfordring angiveligt have fundet dankortet frem, indskudt 1600 kroner hos tjenesten og i løbet af blot otte minutter tjent 2530,86 kroner.

Sagen politianme­ldt

Det er dog for godt til at vaere sandt, som man siger.

Jes Dorph har ikke interviewe­t Viggo Mortensen i ’Go’ Aften Danmark’ for nylig, og han har heller ikke tjent en mindre formue på bitcoin. Derfor har tv-vaerten nu politianme­ldt artiklen på hjemmeside­n.

Det fastslår han over Ekstra Bladet.

– Jeg ved ikke en skid om investerin­ger i bitcoin. Jeg har ikke forstand på det, og jeg investerer slet ikke. Det er tydeligt, at det er fup og svindel, siger Jes Dorph.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra Viggo Mortensen.

Sturm for

 ?? FOTO: THOMAS SJØRUP ?? Jes Dorph blev gjort opmaerksom på den falske artikel, efter han i går modtog en håndfuld beskeder om det på Facebook.
FOTO: THOMAS SJØRUP Jes Dorph blev gjort opmaerksom på den falske artikel, efter han i går modtog en håndfuld beskeder om det på Facebook.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark