Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ROSKILDE: En 22-årig kvinde ventede på et tog, da en fremmed mand pludselig åbnede sine bukser. Han begyndte at onanere og fulgte lidt efter den 22årige, der flygtede til et supermarke­d. Kort efter kunne politiet i en bus ved Dåstrup-hallen anholde en 19-årig asylansøge­r fra Etiopien, som blev sigtet for blufaerdig­hedskraenk­else. Han blev afleveret til Nationalt Udlaending­e Center i Nordsjaell­and, hvorfra han var efterlyst med henblik på udsendelse af Danmark.

SØNDERUP: Søndag aften 14. oktober tikkede der en mail ind hos en kvinde fra Sønderup. I mailen stod der, at kvinden skulle overføre 3000 dollar i bitcoin til en specifik adresse. Ellers ville der blive offentligg­jort pornografi­ske videoer af kvinden. Som belaeg for påstanden var kvindens password til hendes mail at finde i mailen. AARHUS C: En familiekon­flikt på Vestre Ringgade i Aarhus C endte søndag med, at en 18årig mand truede en 24årig mand med at slå ham ihjel. Da politiet kom frem, var gemytterne faldet til ro, men den 18-årige blev sigtet for trusler på livet. HOLBAEK: Det var formentlig en strid om et spil billard på et vaertshus, der førte til, at en 21-årig mand fra Holbaek blevet slået i ansigtet med en knytnaeve. Efterforsk­ningen førte politiet frem til en 37-årig spirituspå­virket mand fra Brøndby Strand, som blev anholdt og sigtet for vold.

ALBERTSLUN­D: En patrulje kørte til et overfald ved Albertslun­d Station. En dreng i 16-års alderen var de sidste par uger blevet generet af en person, når han skulle gå fra gymnasiet til stationen. Fredag blev han sparket og trampet på af 11 drenge. Hovedmande­n beskrives som: Mellemøstl­igt udseende på 16-18 år, 187-195 cm. høj, spinkel i kropsbygni­ngen og sort, mellemlang­t hår, som er trukket tilbage og klippet helt kort i siderne. BRABRAND: Politiet fik en anmeldelse om, at nogle unge mennesker opførte sig mistaenkel­igt på Sintrupvej i Brabrand. Blandt dem var en 20årig, der var saerdeles utilfreds med, at politiet forstyrred­e ham. Han begyndte derfor at råbe ukvemsord efter betjentene. Det kostede en sigtelse for at fornaerme politiet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark