Ekstra Bladet

Nedslidte betaler regningen

-

Det er i virkelighe­den meget godt ikke at give skattelett­elser. I sommer meddelte Venstres naestforma­nd, Kristian Jensen, at partiet ikke går til valg med det løfte at ville saenke skatterne. til de rigeste på bekostning af de svageste i samfundet.

Det er desvaerre ikke første gang, at nedslidte borgere har betalt regningen for skattelett­elser. Det begyndte, da Danmark blev ramt af den globale finanskris­e tilbage i 2007.

Dengang valgte man at saette beløbene på offentlige ydelser ned, og der har ikke vaeret nogen stigning siden. Tvaertimod er det kun blevet vaerre med uligheden i Danmark, og det har gjort en hel del nedslidte borgere meget mere fattige, end de ellers ville have vaeret.

Det bedste ville vaere, hvis beløbet på folkepensi­on, førtidspen­sion, kontanthja­elp og SU blev sat op. Det er på høje tid at få stoppet den tyranni, disse borgere er udsat for.

Rune Olsen

Hyben Allé 100, Kastrup

Det er simpelthen for sølle og uambitiøst

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Hvis det er muligt, vil Venstres Jacob Jensen gerne lette skatten, men Rune Olsen så hellere, at pengene blev brugt på en helt anden måde.
FOTO: JENS DRESLING Hvis det er muligt, vil Venstres Jacob Jensen gerne lette skatten, men Rune Olsen så hellere, at pengene blev brugt på en helt anden måde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark