Ekstra Bladet

Forstår ikke kvinderne

-

Jeg var engang ansat på et bibliotek, hvor vi skulle sende forskellig­e tidsskrift­er til arresten, som de indsatte så kunne laese. Det var blandt andet satireblad­et Punch, boligmagas­inet Bo Bedre og Gør det selv.

AErlig talt grinede vi meget af sidstnaevn­te, fordi det var jo meget lidt, de indsatte kunne gøre for at hjaelpe på det ene eller andet.

Jeg kom i tanke om det, da jeg laeste Socialdemo­kratiet og Dansk Folkeparti­s forslag om, at livstidsfa­nger ikke skal have omgang med kvindelige besøgende, som ikke er enten mor til eller datter af afsoneren.

Jeg har ikke nogen mening om det, men jeg forstår simpelthen ikke de kvinder, som forelsker sig i eller får barn med en dømt – hvad foregår der i deres hoveder?

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Venstres finansordf­ører, Jacob Jensen, har bekraeftet dette, men bedyrer forsigtigt, at man vil skam gerne lette skatterne efter naeste valg, ’hvis der opstår et behov for skattelett­elser, økonomien er til det, og det ellers er relevant’.

Det er simpelthen for sølle og uambitiøst, at almindelig­e danskerne skal flås, så der kan gives skattelett­elser

 ?? FOTO: BAX LINDHARDT/RITZAU SCANPIX ?? J. Hartmann kan slet ikke forstå, at nogen kvinde har lyst til at pleje omgang med en livstidsfa­nge som Peter Madsen.
FOTO: BAX LINDHARDT/RITZAU SCANPIX J. Hartmann kan slet ikke forstå, at nogen kvinde har lyst til at pleje omgang med en livstidsfa­nge som Peter Madsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark