Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har fokus på din fremtid i dag, og det begyndte sikkert allerede i går, hvor kursen måske blev lagt. Det er altid godt at have et mål for øje, nu vil du dog også kunne få øje på, hvad der må skrottes i planerne. Det er hårdt arbejde, naturligvi­s, men resultatet er det hele vaerd.

LØVEN 23/7-23/8

Du tager fat på jobbet endnu en dag, og der er ikke meget du ikke kan klare lige nu. Du vil vaere villig til at knokle alt det bedste du har laert, og du vil ikke vaere tilfreds med det naestbedst­e. Du er kompromisl­øs, og derfor kan du nå flotte resultater i dag, klø bare på nu.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag taenker du meget over om du bruger tiden og pengene på det rigtige i dit liv. Dels tager det tid at tjene pengene, og hvis man bruger løs, skal der også knokles løs. I dag taenker du over hvad der er mest vaerd for dig. Er det at have mange penge, eller at have meget tid?

TYREN 21/4-21/5

Du søger fortsat inspiratio­n i livet, og du søger den alle steder. Du har ikke på forhånd en idé om, hvor den findes, men regner bare med at møde den, uanset hvor du kommer frem. Det gør selvfølgel­ig at du er meget opmaerksom på dine omgivelser, du er villig til at laere nyt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er kreativ endnu en dag, og du giver ikke meget for hovsa-løsninger. Du vil hele vejen igennem forlange den bedste kvalitet, og du gør en stor indsats for at frembringe den. Det bliver du naturligvi­s belønnet for i det lange løb, så nyd at du har passion for tingene netop i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du møder verden med en kaempe bunke selvtillid i dag, og du har virkelig tro på at du kan klare tingene nu. Det gør naturligvi­s at folk omkring dig stoler meget på dig, og det nyder du virkelig godt af. Men du tager ansvaret på dig, og kvitterer på den måde for tilliden.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du tager endnu en dag alene, og du forsøger at rydde op i alt dét, der ikke fungerer i dit liv. Det er altid en god idé at gøre, selvom det kan vaere hårdt undervejs. Men du kan prøve at se processen som noget nødvendigt og laererigt. Det er du åben for netop nu.

VAEGTEN 24/9-23/10

Endnu en dag vil du foretraekk­e at vaere hjemme, og du vil glaede dig over at arbejde med noget husligt. Det er nu du skal tage fat, hvis noget skal renoveres, ombygges, eller bare hvis noget helt generelt skal ses efter i sømmene. Du vil nemlig have kraefterne og overblikke­t.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag bliver en lidt sej affaere for dig. Du vil skulle gøre meget af det du finder lidt tungt og ensomt, men du ved også at der er et par ting, det er nødvendigt at se i øjnene. Det er der for os alle, og af og til skal vi klare skaerene selv, for at kunne slutte fred med os selv. Det gør du i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag, hvis du er i parforhold. Er du ikke i parforhold, vil du nok søge andre taette relationer, for du har brug for at snakke om noget du har på hjerte. Du vil have det bedst med folk du kender godt, sådan at I kan komme i dybden.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du knokler utraetteli­gt videre i dag, og du har også en masse steder du skal nå at vaere. Det siges ofte, at det er svaert at nå det hele på den halve tid, men i dag ser det naesten ud til at kunne lade sig gøre. Du farer rundt, men du taber hverken overblikke­t eller pusten i dag.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger til at nyde livet sammen med gode venner. I dag vil du måske netop taenke over, hvem du overhovede­t betragter som gode venner, hvem du føler har vaeret der for dig. Du vil også vaere aerlig omkring det modsatte, ikke mindst overfor dig selv. Tag dig tid i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark