Ekstra Bladet

SIDDER PÅ TRONEN

RUMAENSKE SIMONA HALEP slutter året som nummer et for andet år i traek

-

Den rumaenske tennisstje­rne Simona Halep er sikker på at slutte året som nummer et på verdensran­glisten.

Det skriver kvindernes tennisforb­und (WTA) på sin hjemmeside.

Den nye verdensran­gliste er blevet offentligg­jort, og her kunne man se, at Halep har 7421 point, mens Caroline Wozniacki har 6461 point på andenplads­en.

Stor aere

Dermed står det klart, at danskeren ikke kan nå at indhente Halep i år.

Det er andet år i traek, at 27-årige Halep slutter som nummer et, og hun har tilbragt 40 uger på toppen i 2018.

– At slutte saesonen som verdensran­glistens nummer et sidste år var en stor aere for mig. At gøre det for anden gang her i 2018 føles som en speciel praestatio­n, specielt fordi jeg også har vundet min første grand slam-titel.

Rygproblem­er

– At vaere i stand til igen at se mit navn blandt de andre legender, som har opnået at slutte året som nummer et, gør mig meget stolt, siger Simona Halep på WTA’s hjemmeside.

Tidligere i år tog hun sin første grand slam-titel, da hun vandt French Open.

I januar blev hun slået af Wozniacki i finalen ved Australian Open. Halep skal sammen med blandt andre Wozniacki spille saesonfina­le sidst i oktober i Singapore.

Men rumaeneren døjer med rygproblem­er, og det har sået tvivl om, hvorvidt hun kan spille.

På maendenes verdensran­gliste er der til gengaeld spaending om slutresult­atet, når året er gået. Her ligger serberen Novak Djokovic kun 215 point efter spanieren Rafael Nadal på førsteplad­sen.

Ritzau

At gøre det for anden gang her i 2018 føles som en speciel praestatio­n

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Den nye verdensran­gliste er blevet offentligg­jort, og her ligger Simona Halep nummer et med 7421 point, mens Caroline Wozniacki har 6461 point på andenplads­en.
FOTO: RITZAU SCANPIX Den nye verdensran­gliste er blevet offentligg­jort, og her ligger Simona Halep nummer et med 7421 point, mens Caroline Wozniacki har 6461 point på andenplads­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark