0-3 Raheem Sterling (38)

1-3 Francisco Alcacer (59)

2-3 Sergio Ramos (90+7) ------------------------------

Flere års personlig måltørke blev brudt ikke en, men to gange, da Manchester Citys Raheem Sterling i aftes skød en fornem målfest i gang i Sevilla.

Da slutsignal­et lød, kunne England forlade barberens by og Spanien med en fornem 3-2-sejr i Nations League. Angriberen med jamaicansk­e rødder scorede til både 1-0 og 3-0, da englaender­ne var effektive som bare fanden i de første 45 minutter.

Det er faktisk flere år siden, at Raheem Sterling blev noteret for de to mål, som han er registreet for.

Det skete mod Estland og Litauen .

England havde i 1. halvleg tre angreb, som alle resultered­e i mål. Det er 100 pct.

Målet til 2-0 blev sat ind af en anden Manchester-spiller, Manchester Uniteds Marcus Rashford.

Den sidste aflevering til to af de engelske mål kom i øvrigt fra EM-topscorer Harry Kane, Tottenham.

Selv om Spanien lige som i 1. halvleg startede de sidste 45 minutter som lyn og torden, så blev det kun til et enkelt mål.

Barcelonas Francisco Alcacer, som lige nu er på udlån i Borussia Dortmund, kom ind og score med hovedet på sin første boldberøri­ng. Siden var Spanien ikke i naerheden af at true englaender­ne, trods en sen 2-3scoring

Ny epoke

Der var dog god hjaelp til England fra dommeren, som fløjtede til hjørne i stedet for straffespa­rk, da målmand Jordan Pickford kom på afveje og klokkede i det og begik straffe.

Med sejren lever det unge engelske landshold igen i Nations League, og det ser ud som om, Englands fjerdeplad­s ved VM kan blive starten på en ny epoke.

Sejren i Spanien har i hvert fald givet England troen på, at det unge landshold kan udvikle noget stort. pba

?? FOTO: AP ?? Harry Kane tryller og spiller Raheem Sterling helt blank. Han scorer til 3-0 for England.
 ?? FOTO: AP ?? Raheem Sterling sender englaender­ne i front med et kontroller­et spark.