Ekstra Bladet

Brøler i bedste sendetid

Erkan Özden kommer i centrum til TV Avisens julefrokos­t

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Erkan Özden, der er vaert på DR’s TV Avisen, kom på dybt vand i mandagens 18.30-udgave.

Her blev der under ’Kort nyt’ vist helt forkerte tv-billeder til et indslag om, hvordan man taber sig ved hjaelp af badning.

Mens Erkan Özden talte om at bade, kunne seerne følge tragiske scener fra Sydfrankri­g, hvor oversvømme­lser har kostet 11 mennesker livet.

– Hvis man er traet af de ekstra kilo, er løsningen måske en tur i havet, lød det fra Erkan Özden, der dog hurtigt lagde maerke til, at der var noget helt galt og undskyldte.

– Ja, der var vist en fejl i vores tekst her. Det beklager jeg naturligvi­s. Vi skal til Frankrig. Det handler ikke om at bade, det handler om en langt, langt mere alvorlig baggrund, lød det videre fra den erfarne nyhedsvaer­t.

Meget irriterend­e

Til Ekstra Bladet forklarer Erkan Özden, at det var en teknisk fejl, der var årsag til den uheldige situation.

– Det var noget så gammeldags som en teknisk fejl, der gjorde, at et indslag blev byttet om på det mest uheldige sted, man kunne forestille sig, siger han og tilføjer, at han i første omgang ikke selv kunne se tv-billederne, der rullede over skaermen.

Han fik dog hurtigt rettet fejlen, men er alligevel aergerlig over, at fejlen overhovede­t skete i første omgang.

– Selvfølgel­ig er det irriterend­e og øv. Men der var ikke så meget tid til at taenke over det, da jeg stod der. Så har man beklaget, og så må man komme videre. Men jeg blev lidt stram i betraekket efterfølge­nde, og det gjorde da, at jeg havde lidt mindre smil på, da vi så nåede til nyheden om, at Meghan Markle er gravid, og det er jo aergerligt, erkender han.

Selvfølgel­ig er det irriterend­e og øv. Men der var ikke så meget tid til at taenke over det, da jeg stod der

Svaert at grine

Han er dog hurtigt kommet sig over episoden.

– Nogle gange sker der bare uheldige fejl, og så er der noget godt til julefrokos­ten, siger han med et grin.

Erkan Özden kunne dog godt have taenkt sig, at fejlen var sket, mens snakken faldt på et lidt mindre alvorligt emne.

– Det er jo et meget alvorligt emne, så man kan ikke rigtig grine ad det. Det er mest af alt bare tragikomis­k.

 ?? FOTO: AGNETE SCHLICHTKR­ULL/DR ?? Uheldige Erkan Özden omgivet af kollegerne Klaus Bundgård Povlsen, Tine Gøtzsche og Ask Rostrup.
FOTO: AGNETE SCHLICHTKR­ULL/DR Uheldige Erkan Özden omgivet af kollegerne Klaus Bundgård Povlsen, Tine Gøtzsche og Ask Rostrup.
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? – Hvis man er traet af de ekstra kilo, er løsningen måske en tur i havet, lød det fra Erkan Özden, da billederne fra katastrofe­n i Frankrig – med 11 døde – rullede over skaermen.
FOTO: RITZAU SCANPIX – Hvis man er traet af de ekstra kilo, er løsningen måske en tur i havet, lød det fra Erkan Özden, da billederne fra katastrofe­n i Frankrig – med 11 døde – rullede over skaermen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark