Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ØLSTYKKE: En 15-årig dreng ventede på toget, da han fik øje på to mistaenkel­ige personer, hvorefter han valgte at løbe fra stedet. Den ene af maendene hev fat i drengen, og begge maend tildelte drengen flere slag og spark, inden de forsvandt i toget mod Frederikss­und. SVENDBORG: En mand stod og klippede haek på sin ejendom på Vestergade, da en person pludselig kom ud fra en anden adresse og begyndte at råbe ad manden. Den aggressive person skubbede derefter haekkeklip­peren, så han trillede ned i en grøft, mens den anden person fortsatte med at true ham med vold.

AARHUS: To 19-årige maend forsøgte at stjaele nogle chips fra Rema 1000 på Nørre Allé, men det lykkedes et par medarbejde­re at fastholde den ene tyv, indtil politiet kom frem. Imens medarbejde­rne tilbagehol­dt den 19-årige, spyttede han den ene i ansigtet, rev den anden i håret og slog ud efter flere af dem.

NYKER: Mellem lørdag 22. september kl. 15 og onsdag 3. oktober kl. 16 er der stjålet fire sorte faelge, to grove grusdaek, to vinterdaek og 16 hjulbolte fra en adresse på Lundsgårds­vej. NYKØBING S: Politiet modtog en anmeldelse fra en 18-årig mand, da nogle ukendte personer havde banket på og ville ind i lejlighede­n. Da politiet ankom, var der ingen spor af mistaenkel­ige personer, men til gengaeld blev der fundet seks gram hash hos den 18-årige.

HASSELAGER: En kvinde spurgte en 88-årig, om hun måtte komme på besøg i hendes lejlighed, da hun selv havde planer om at flytte ind i noget tilsvarend­e. Nogle dage senere dukkede kvinden op med en mand, der påstod at vaere fra AEldre Sagen. Da de var gået igen, opdagede den 88årige, at hun havde fået stjålet sin pung med sit dankort, med hvilket der var haevet flere tusinde kroner.

ODSHERRED: Indehavere­n af en garnforret­ning anmeldte tyveri af garn og strikkepin­de for ca. 4000 kr. Senere på dagen blev tyvekoster­ne sat til salg på et socialt medie. Indehavere­n lavede en aftale om at mødes med saelgeren, hvor politiet også mødte op og anholdt en 25-årig kvinde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark