Ekstra Bladet

OGSÅ VINDE Rejste 8600 km for at vaere sammen med Vanessa

Der får over 100 tilbud om dagen på Messenger

-

På tv lignede det en slowburner i verdenskla­sse, men bag kulisserne må det have vaeret hedt. 27-årige Stefan Larsen og 29-årige Vanessa Flensborg fuldbyrded­e nemlig aegteskabe­t allerede på bryllupsre­jsen.

Det har måske vaeret et godt traek, for parret er lige nu gift på femte måned, og er tilmed på en laekker tur til Thailand. Det var dog slet ikke meningen, Stefan Larsen skulle med i første omgang.

’Vanessa havde laenge haft en klar aftale om at skulle rejse til Thailand med sin far’, skriver han fra Bangkok, Thailand, i en mail til Ekstra Bladet.

Stefan takkede nej til rejsen, fordi det skulle vaere en far/datter-tur.

Miskommuni­kation

I modsaetnin­g gange i selve til de fleste programmet var det i denne omgang Stefan, der havde svaert ved at sige, hvad han følte.

’Da de skulle til at rejse, fortrød jeg helt vildt’, skriver han.

Det var der dog heldigvis råd for.

’Tre dage før de skulle rejse, savnede jeg hende allerede voldsomt. De naeste tre uger ville derfor blive lange. Jeg valgte at købe en billet og rejse de godt 8600 km for at støde på dem i Bangkok’, skriver Stefan Larsen.

Da de skulle til at rejse, fortrød jeg helt vildt

 ?? FOTO: KENNETH SVANBORG/DR ?? Meget ulig de fleste andre par i ’Gift ved første blik’ forblev smilet på Michael og Kathrines ansigter efter brylluppet.
FOTO: KENNETH SVANBORG/DR Meget ulig de fleste andre par i ’Gift ved første blik’ forblev smilet på Michael og Kathrines ansigter efter brylluppet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark