Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at om ganske kort tid skal vi igen stille urene tilbage. Det betyder, at det bliver tidligere mørkt, og vi derfor taender lyset tidligere. Ak, ja – altså også mere CO2-udslip.

Kurt Hansen Aarhus

at der er en forskel på at vide eller tro. Så indtil den dag, at de, der blot tror, bliver klogere, bør de holde deres kaeft! Det andet gavner ingen. Kenneth Hemmingsen Rugvaenget 13 Naestved

at det lyder meget sødt, rørende og rigtig hyggeligt dansk: ’Familiesam­menføring’. Men det er snarere en skønskrivn­ing af ordet ’koloniseri­ng’.

Ulrik Jensen Reersøgade 16 København Ø

at når man her i skolernes efterårsfe­rie bevaeger sig rundt i byen og ser, hvor mange børnefamil­ier der flokkes på vej til Tivoli, biografer eller indkøbscen­tre, taenker man, at der trods alt er en del danskere, der ikke kaemper med økonomien.

P. Hansen

Valby

at regeringen intet har laert af historien, når den nu haelder yderligere 355 millioner af danskernes kroner ned i det hul, der hedder Mellemøste­n. De vil blandt andet give penge til De Hvide Hjelme, der samarbejde­r med terrororga­nisationer­ne al-Nusra og alQaeda. Hvis udenrigsmi­nister Anders Samuelsen (LA) endnu en gang i sit had til Syriens praesident, Bashar Assad, sender penge til terroriste­r, bør han gå af.

Nicolai Sennels København

at feminister­ne havde en god sag, dengang de kaempede for kønnenes lige rettighede­r og muligheder. I dag slås de mere for indvandrer­kvinders ret til at tage burka på end for retten til at tage tørklaedet af. Derfor er betegnelse­n ’feminist’ nu et skaeldsord i vide kredse.

Michael Thestrup Cand.merc. Brønshøj

at vi bestemt ikke bør klage, selvom der nu varsles om omslag i vejret.

M. Christense­n København S

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark