Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du traenger til at vaere sammen med folk der deler dine interesser. Men selv blandt de mennesker du føler dig allermest beslaegtet med, kan der opstå uenigheder i dag. Det kan selvfølgel­ig vaere irriterend­e, men er egentlig kun et udtryk for, at I går meget op i sagerne.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag. Der er både en god gnist imellem jer, men måske også et lidt højt spaendings­niveau, og på den måde opstår der lettere diskussion­er. Er du ikke i parforhold, vil du sikkert finde tid til andre, du har taet inde på livet.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du skal sikkert nå en masse i dag, og du farer gerne rundt. Hvis du kører i bil, skal du måske passe ekstra godt på dig selv i trafikken. Det vigtigste er ikke at komme hurtigst frem, men at komme frem i god behold. Der kan også vaere forsinkels­er med offentlig transport. Traek vejret.

TYREN 21/4-21/5

Du er staerkt fokuseret på din karriere lige nu, og du er stålsat og staedig. Man kan ikke sådan løbe om hjørner med dig, du tillader hverken svinkeaeri­nder fra din eller andres side af. Du vil have rene linjer, og du vil ikke vaere til at rokke i forhold til, hvad du har sat dig for nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der er travlt på jobbet i dag, og det gaelder isaer for dig. Du er naesten ved at falde over dine egne ben, for at nå det hele, helt bogstaveli­gt talt. Pas derfor ekstra godt på dig selv i dag, selvom du måske føler, at du gerne vil nå det hele på den halve tid. Husk at tage en pause.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har lyst til at der skal vaere stille omkring dig i dag, men der er nok mere støj på linjen, end du lige bryder dig om. Du må vente til du eventuelt har fri, og her kan du så virkelig holde fri, sørg for ikke at lave for mange aftaler. Du traenger til at hvile og måske meditere lidt alene.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du søger en masse oplevelser i dit liv lige nu, og der kan godt vaere en tendens til, at det skal gå lidt vildt for sig i dag. Pas nu på med at lade tingene gå over gevind, du kan nemt lade dig friste af dumdristig­e tilbud. Der er ikke noget i vejen med dit mod lige nu, men tael til ti.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har meget fokus på at se tingene fra nye vinkler i øjeblikket, og dine omgivelser kan måske naesten ikke følge med i dit tempo. Derfor kan folk føle at du presser dem, til at taenke ud af boksen, og det gør du måske også lidt. Sørg for at give folk lidt tid og plads, så går det.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Dit humør får lige en ekstra gang lak i dag, og derfor giver du den på alle tangenter, fyldt med charme og selvtillid. Der kan vaere folk omkring dig, der mener at du giver den en tand for meget. Du behøver ikke at skrue ned for charmen, det kan du slet ikke i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag vil du måske vaere lidt lettere irritabel end ellers. Det kan handle om, at du gerne vil taenke over et par ting, og du vil måske gerne finde løsningen hurtigere, end det er muligt. Det kan vaere svaert at bevare overblikke­t og koncentrat­ionen i dag. Det hele går meget bedre i morgen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag vil du traenge til at vaere hjemme. Du kan enten bede om at få lov til at gå tidligt, eller også kan du ligefrem bede om en hjemmearbe­jdsdag. Du traenger til fred og ro, men det er ikke engang sikkert at der er ro på hjemme. Hør eventuelt noget afslappend­e musik.

FISKENE 20/2-20/3

Du har lyst til at bruge en masse penge i dag, måske på ting du egentlig ikke har brug for. Det kan vaere at du virkelig føler, at du har staerkt brug for tingene lige nu, men langsigtet vil du indse, at det måske ikke var så vigtigt endda. Så husk at taenke, inden du bare køber noget.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark