Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Alternativ­ets Niko Grünfeld baerer ved til bålet om, hvorfor borgerne lider af politikerl­ede. Men han er bare én i en lang raekke. Taenk bare på Anna Mee Allerslev (R) og hendes bryllupsre­ception og skandalern­e med Øens Murerfirma, som fik det hele ordnet med vennetjene­ster og fiflerier.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

at hvis DR’s budgetter skal beskaeres med 20 pct., ville det så ikke vaere oplagt at kraeve licensen nedsat tilsvarend­e? Ellers er overskudde­t ved beskaering­erne jo blot en ny ’skjult skat’.

Sven Rørbaek

Bjert

at nøj, hvor har jeg ondt et vist sted over, at finansfolk har stjålet 12,7 milliarder kr. fra statskasse­n i en smart skattefidu­s. Virkelig ondt. Men jeg har tre gange så ondt bagi over, at vi skal give 36 milliarder hvert år til ikkevestli­ge indvandrer­e, som ikke kan eller vil integrere sig. Politikern­e har lukket skattefidu­sen, men vores graenser holder de stadig åbne. Dét er i mine øjne den virkelige skandale. Nicolai Sennels København

at det ikke kan vaere rigtigt, at man ikke kan betale med bankkort på p-pladsen foran DR Byen. Jeg havde desvaerre ikke min mobil med, så jeg kunne ikke betale med MobilePay, men havde tre forskellig­e bankkort. Så jeg fik en afgift på 795 kr.

Helge Larsen København

at jeg vil fraråde alle at gøre brug af Googles annoncefun­ktion AdWords. Jeg ville bruge 100 kroner på en kampagne og endte med at skulle betale 568 kroner pga. en fejl i deres system. Da jeg så kontakter deres kundeservi­ce, får jeg kontakt til en høflig mand, som dog fuldstaend­ig undlader at forholde sig til mit problem. Tiden, hvor man kunne forvente anstaendig­hed fra dem, man købte produkter fra, er forbi. Kunden har ikke laengere altid ret. Google og andre internetba­serede virksomhed­er gør, hvad der passer dem.

Christian Vigilius Hillerød

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark