Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I går kom du måske let i diskussion med folk, du ellers deler interesser med. Det er også lettere at ryge i diskussion, når man interesser sig staerkt for det samme. I dag kan diskussion­erne godt fortsaette lidt, men de ebber hurtigt ud igen, da I bedre kan forstå hinanden nu.

LØVEN 23/7-23/8

Du har sikkert brugt meget tid på dit parforhold de seneste par dage, hvis du altså er i parforhold. Det samme vil gøre sig gaeldende i dag, men i dag kan I bedre give slip på eventuelle stridighed­er. I kan bedre forstå hinandens ståsted, og det hjaelper meget på situatione­n.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har faret rundt de sidste par dage, og du fortsaette­r i samme gear i dag. Der er dog en markant aendring nu, hvor du maerker weekenden er på vej, så går du umaerkelig­t ned i tempo. Det er som om, at du får løst dagens udfordring­er én for én, og så indfinder roen sig lige så stille.

TYREN 21/4-21/5

I går var du staerkt fokuseret på din fremtid, og det er du igen i dag. Du var også staedig i går, og det har egentlig ikke aendret sig i dag. Dog er det alligevel lettere at finde ro i dag, du står stadig meget staerkt fast på dit eget, men kan bedre acceptere andres mening også.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Nu er det endelig snart weekend, og det traenger du meget til nu. Der har vaeret travlt på jobbet, og i dag bliver desvaerre ingen undtagelse. Men i dag vil der bedre kunne findes forståelse for, at alle er traette efter mange hårde dage. Derfor vil der opstå større mulighed for pauser.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag kan du bedre få opfyldt dit behov for stilhed og fordybelse, end du kunne i går. De fleste maerker at ugens strabadser er ved at vaere overstået, og at der nu står afslapning på programmet snart. Det gør der i høj grad i dit liv, og derfor passer dette skift dig rigtig godt nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har forstat brug for oplevelser, og du har nok mod på de mest utrolige ting. I går var du måske naesten ligefrem overmodig eller dumdristig, og du vil stadig have en lille tendens til det i dag. Du lytter dog mere til andre i dag, hvis de er bekymrede for dig, end du gjorde i går.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du bliver ved med at udfordre dig selv og din kreativite­t. I går var det sikkert vanskeligt at komme igennem med dine budskaber, måske isaer fordi du så ret ensidigt på tingene. Du havde måske ret i dine forslag, men i dag vil du kunne servere dem på en mere elegant måde.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har virkelig ikke manglet tro på dig selv de seneste par dage, og i dag er ingen undtagelse. Du fortsaette­r i samme stil, men der er nok mere plads til det i dag. Folk er mere rolige og afslappede i dag, helt generelt, og derfor kan de bedre rumme din store energiudla­dning.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har vaeret i dit lidt irritable hjørne, men i dag vil de fleste irritation­smomenter forsvinde som dug for solen. Lige pludselig opstår der en klarhed i dit sind, og du kan måske pludselig saette ord på dét, du var frustreret over til at begynde med. Det saetter dig fri, og du slapper af.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Endelig venter weekenden lige om hjørnet, og du kan endelig få lov til at slappe af hjemme. Du forsøgte måske i går, men selv hjemme var der nok mere støj på linjen end normalt. I dag daemper gemytterne sig, både på jobbet, men i saerdelesh­ed også på hjemmefron­ten.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil forstat følge dine impulser, og du vil ikke taenke ret laenge over sagerne. Du vil dog alligevel have lettere ved at stoppe mens legen er god, end du havde i går. I går taenkte du meget hurtigt, i dag taenker du dig måske om to gange, inden du bare handler. Det giver dig lidt ro.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark