Ekstra Bladet

Kommunaldi­rektør erkender alvorlige fejl

-

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Tim Jeppesen, der er kommunaldi­rektør i Kerteminde Kommune. Han indrømmer, at kommunen har begået alvorlige fejl og ikke har haft den fuldmagt, som man skulle bruge, når man har

Carstens

– Vi bør selvfølgel­ig have en fuldmagt. Derfor har vi brugt denne sag til at kigge på vores egne retningsli­njer og procedurer og prøve at indskaerpe dem over for vores medarbejde­re.

– I har heller ikke overholdt jeres egne regler om, at der skal haevet penge på Jensens kreditkort. vaere minimum to medarbejde­re, som underskriv­er bilag.

– Det taenker jeg umiddelbar­t det samme om, som med den manglende fuldmagt. Der har vaeret nogle ting, som vi ikke har vaeret gode nok til at sikre, og det skal vi have. Det har vi også indskaerpe­t over for vores medarbejde­re, at de skal sikre fremover.

– Men hvilke konsekvens­er får det, at I har overtrådt reglerne? Banken har sagt, at jeres medarbejde­re gentagne gange er blevet afvist, når de ville haeve penge på Carsten Jensens kort. Det burde vel have rejst et rødt flag?

– Det har haft den konsekvens for de involvered­e medarbejde­re, at vi har haft en samtale med dem om,

Der har vaeret nogle ting, som vi ikke har vaeret gode nok til at sikre

hvordan vi gør fremadrett­et. Sker der på trods af den samtale nogle ting, som ikke er i orden, er det en ny situation.

 ?? FOTO: PETER AMMITZBØLL/FYENS ?? Claus Jensen (tv.) blev politianme­ldt for trusler mod personalet, da han helt berettiget ville hente broderen Carsten Jensens haevekort.
FOTO: PETER AMMITZBØLL/FYENS Claus Jensen (tv.) blev politianme­ldt for trusler mod personalet, da han helt berettiget ville hente broderen Carsten Jensens haevekort.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark