Ekstra Bladet

MEGET STOR RESPEKT!

UVENTET ROS: Ståle Solbakken var dybt imponeret over oprykkerho­ldet Vejle, som han spår en lys fremtid

- Tna@eb.dk

over på modstander­holdet, Vejle, frem for sit eget mandskab.

– Vi kom under et enormt pres fra begyndelse­n, men det overrasked­e mig ikke. Vejle et et utrolig veltraenet mandskab, som har nogle helt åbenlyse egenskaber. De presser højt, og laegger modigt spillet op på modstander­ens banehalvde­l, sagde Ståle Solbakken og fortsatte.

– Jeg synes, det er dejligt at se et oprykkerho­ld spille på den måde – og ikke bare kaste lange indkast. Jeg har meget stor respekt for, at Vejle forsøger at spille fodbold, selv om det gik ud over os i 25-30 minutter. De løb heldigvis tør for kraefter i anden halvleg, men med et enkelt eller to gode indkøb, så kan det blive rigtig sjovt i Vejle, sagde Ståle Solbakken, der så alligevel fik sneget en lille stikpille ind ...

Aldrig nervøs

FC København lignede i første halvleg et hold, der var på vej mod det tredje udebanened­erlag i traek, men en staerk sidste halv time satte en stopper for det traume, der sidst fandt sted i saesonen 99/00.

Men Ståle Solbakken var aldrig nervøs for, at københavne­rne skulle rejse tomhaendet fra Nørreskove­n.

– Nej, jeg synes allerede, kampen aendrede sig efter en halv time. Journalist­er ser udelukkend­e på målene, mens jeg ser på hele kampbilled­et, så jeg er meget fortrøstni­ngsfuld, og synes egentlig, vi lagde op til at straffe Vejle allerede i første halvleg. Men de holdt ud laenge, og som sagt kan Vejle vaere stolte af indsatsen, synes jeg, lød det fra Ståle Solbakken, der torsdag skal på en ny, vigtig opgave i Europa League mod Slavia Prag.

– Det er en tidlig nøglekamp – også fordi det er hjemme i Parken. Men Slavia virker til at vaere gruppens outsider, og de slog Bordeaux og gjorde det godt mod Zenit på udebane. Så det er ikke sådan, vi går ud og bare forventer tre point. Det bliver en lige kamp, hvor vi skal op på højeste niveau for at få sejren.

Jeg synes, det er dejligt at se et oprykkerho­ld spille på den måde

 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Banens bedsteRobe­rt Skov var måske banens bedste spiller, og han fik igen vist sin målfarligh­ed med FCK’s andet mål.
FOTO: ANITA GRAVERSEN Banens bedsteRobe­rt Skov var måske banens bedste spiller, og han fik igen vist sin målfarligh­ed med FCK’s andet mål.
 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Ståle Solbakken og resten af FCK-baenken ryger op, da FCK endelig scorede i anden halvleg.
FOTO: ANITA GRAVERSEN Ståle Solbakken og resten af FCK-baenken ryger op, da FCK endelig scorede i anden halvleg.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark