Ekstra Bladet

Storsejr til Thorup

-

Jess Thorup fik en fornem start på tiden som cheftraene­r for fodboldklu­bben Gent, da holdet i går for første gang spillede en kamp med danskeren på sidelinjen.

Thorup kunne gå fra banen som sejrherre, efter at Gent vandt 4-0 ude over Oostende i den bedste belgiske raekke, Jupiler League.

Umarkeret

Gent bragte sig foran efter 17 minutter, da Stallone Limbombe efter et traek ind i banen fra højrekante­n med et fladt skud sendte bolden over det i lange hjørne af målet.

Kort før pausen gjorde Roman Yaremchuk det til 2-0. Ukraineren blev efterladt umarkeret taet på mål af Oostende-forsvaret og kunne nemt heade bolden i kassen efter et indlaeg fra Arnaud Souquet.

Et kvarter inde i anden halvleg blev det også 3-0 til Gent, da den 19-årige georgier Giorgi Chakvetadz­a efter en friløber køligt sparkede bolden i mål.

Igen på pletten

Med cirka fem minutter tilbage af kampen var Stallone Limbombe igen på pletten. Belgieren taemmede en returbold efter et langskud med brystet, lagde den til rette ved højrefoden og prikkede bolden forbi hjemmehold­ets Fernando Canesin i målet.