Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter en dejlig og afslappet weekend, er du mere end klar til at tage fat på ugens strabadser. Du kommer ud af starthulle­rne tidligt, og man skal stå tidligt op, for at følge dit tempo. Du får megen ”goodwill” fra andre, på grund af din store lyst til at tage fat i dag.

TYREN 21/4-21/5

Efter en weekend hvor du har slappet af, sammen med gode venner, så traenger du til at vaere alene. Men du slapper ikke af, af den grund. Du traekker i arbejdshan­dskerne, og får gjort en masse, som du måske skulle have gjort tidligere, men som du først har overskud til nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Din fremtid har vaeret i fokus de seneste par dage, og du har måske fået taenkt godt over den. I dag kan du kontakte dit netvaerk, og få gjort noget aktivt ved sagerne. Du kan ikke laengere nøjes med at taenke over tingene, du vil gerne gøre planerne mere håndgribel­ige nu.

KREBSEN 22/6-22/7

Efter en weekend hvor du har kunnet opleve lidt nyt og spaendende, så starter hverdagen igen nu. Men det er ikke sikkert den behøver at vaere triviel, du kan måske tage et par af dine nye indsigter med dig ind i hverdagsli­vet. Du kan saette dig nye mål i dag.

LØVEN 23/7-23/8

Efter en meget afslappet weekend, så er du klar til ugen der kommer. Du vil meget gerne laere en masse nyt, og du vil vaere åben overfor naermest hvad som helst. Du ved, at hvis der skal ske noget nyt, skal man også gøre noget nyt. Du kender ikke noget til ”plejer” i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage med fokus på parforhold og relationer, så vender du blikket mere indad i dag. Men du er fuldt ud aktiv alligevel. Du vil gerne tage en masse nye initiative­r i dit liv, men af og til skal der ryddes op i gamle vaner først. Så bliver der plads til alt det nye istedet.

VAEGTEN 24/9-23/10

Denne mandag traenger du til at holde fri. Ikke fordi du ikke fik slappet af i weekenden, og du mangler heller ikke energi, du har bare lyst til at bruge tiden på alt andet end arbejde. Du vil isaer gerne vaere sammen med din partner. Er du single, kan du tage på en date.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har virkelig lyst til at yde en stor indsats på jobbet i dag. Du spørger ikke så meget, du handler bare på tingene. Dette vil blive bemaerket positivt af dine kolleger, som også inspireres til at tage fat nu. Derfor bliver det en rigtig god og kollegial dag på jobbet, I hjaelpes ad.

SKYTTEN 23/11-21/12

Efter et par dage hjemme, så traenger du at få brugt lidt kraefter og energi i dag. Du vil isaer gerne bruge din fantasi og din kreativite­t i samspil med andre. Det kan blive én af de der herlige dage, hvor man helt får lov til at glemme sig selv, fordi timerne bare flyver afsted. Nyd det bare.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter et par dage på farten, så traekker det mere at skulle vaere hjemme i dag. Du kan enten bede om tidligt fri, eller også kan du bede om en hjemmearbe­jdsdag. Du er ikke doven, du vil bare helst vaere hjemme, og her er der sikkert en masse praktiske ting, der skal ordnes.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at der skal ske en masse i dit liv i dag, og du kan nå en bunke lige fra A-Z. Du vil ikke vaere til at styre på ti tønder land, og inden dagen er omme, har du sikkert nået alt på to-do-listen. Du er også god til mulitaskin­g i dag, så derfor kan du slå to fluer med ét smaek.

FISKENE 20/2-20/3

Efter et par dage hvor du har vaeret meget udadvendt, og vaeret der meget for andre, så traenger du til at tage dig mere af dig selv. Du vil dog ikke mangle kraefter og energi, så sørg for at dagen er taetpakket med aktivitete­r alligevel. Du kan sagtens opleve noget på egen hånd.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark