Ekstra Bladet

Range Rover fundet i P-kaelder

-

Politiet har beslaglagt en sort Range Rover Sport i svindelsag­en mod efterlyste Britta Nielsen.

Det bekraefter Statsadvok­aten for Saerlig Økonomisk og internatio­nal Kriminalit­et (SØIK).

Beslaglaeg­gelsen fandt ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r sted i parkerings­kaelder på Ben Websters vej i Københavns Sydhavn 19. oktober.

Motorregis­tret viser, at den beslaglagt­e firehjulst­raekker er fra 2013, hvor den sigtede Britta Nielsen købte samme model, farve og årgang for omkring en million kroner hos British Motorgroup i Birkerød.

Samme år som Britta Nielsen købte Range Roveren, er hun ifølge politiet mistaenkt for at svindle for 15,4 millioner kroner.

Da politiet i fredags sendte Falck ud for at hente Range Roveren var der ikke gaeld i bilen, der har kørt 70.000 km. Men det var dog ikke Britta Nielsen, der stod som ejer af firehjulst­raekkeren.

To dage efter politianme­ldelsen af Britta Nielsen blev den nu konfiskere­de Range Rover omregistre­ret, viser Skats Motorregis­ter. Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra den nye ejer.

Meget tyder på, at Britta Nielsen har en forkaerlig­hed for store biler. Saerligt de klassiske Range Rovere, som Ekstra Bladet tidligere har afsløret, at hun også har købt i Sydafrika.

 ?? PR-FOTO ?? En Range Rover Sport 252, som den Britta Nielsen købte i 2013, vejer godt tre ton, har en tre liters motor og yder 255 heste. Nu har Falck slaebt den ud af en p-kaelder i Sydhavnen.
PR-FOTO En Range Rover Sport 252, som den Britta Nielsen købte i 2013, vejer godt tre ton, har en tre liters motor og yder 255 heste. Nu har Falck slaebt den ud af en p-kaelder i Sydhavnen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark