Ekstra Bladet

På kant med loven flere gange

HAERVAERK OG PROMILLEKØ­RSEL

-

Nicklas Bendtner har tidligere vaeret på kant med retssystem­et i ind- og udland. I 2011 var han i klammeri med en mand på det hotel, hvor landsholds­spillerne var indlogeret. Manden haevdede, at Bendtner havde sparket ud efter ham, men politiet kunne ikke finde beviser for, at det skulle vaere tilfaeldet.

En måned senere undskyldte han for sin deltagelse i haervaerke­t på fem biler i selskab med Sunderland­holdkammer­aten Lee Cattermole, men blev senere frifundet.

Piskede vognen

I 2014 kom Bendtner så i problemet med en taxa for første gang. Chaufføren måtte ringe 112, da Bendtner efter hans udsagn stod med opknappede bukser, mens han piskede vognen og sagde, at han ’ville kneppe ham’. Den historie var Arsenal-manager Arsene Wenger langt fra glad for at høre, og han lod Bendtner smutte fra klubben.

Derudover har Bendtner flere gange vaeret på kant med loven i trafikken.

Kaempe bøde

Som ung Arsenal-spiller tilbage i 2009 ødelagde han sin Aston Martin med en fart på 160 km/t., og to år senere fik han frakendt kørekortet, da han fór afsted med 165 km/t. i en zone, hvor man kun måtte køre 112 km/t. Senere blev han snuppet for at køre uden kørekort.

Den vaerste forseelse kom dog i 2013, hvor han bliver dømt for at have kørt mod ensretning­en på Gl. Strand i indre København med en promille på 1,75 i blodet. Det kostede en bøde på 842.000 kroner.

I begyndelse af 2017 tog han til norske Rosenborg for at få genstartet karrieren, som var kuldsejlet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark