Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RANDERS: En patrulje observered­e en knallert på Mariagerve­j, der flygtede ind over et fortov og en parkerings­plads ved synet af politiet. Det lykkedes betjentene at få fat på knallerten­s 28-årige fører, som erkendte, at han havde hash på sig, og at han havde røget hash tidligere på dagen. Han blev sigtet for narkokørse­l, besiddelse af euforisere­nde stoffer og for at stikke af fra politiet.

HOLBAEK: En 36-årig mand befandt sig naer sin bil med to hunde i, da en løsgående hund pludselig kom løbende og hoppede op ad bilen. Den 36-årige råbte efter hundens 38-årige ejer, der gik hen til den 36årige og nikkede ham en skalle. Kort efter kom den voldelige hundeejer retur, og politiet kunne således sigte ham for vold.

KGS. LYNGBY: En 79-årig mand fra Virum kørte ved aftentide, af ukendte årsager, gennem en have og direkte ind et hus på Kongevejen. Manden kom ikke alvorligt til skade ved uheldet.

ODENSE: Fyns Politi har modtaget en anmeldelse fra en mand, som havde vaeret udsat for et umotiveret, voldeligt overfald. Han blev tildelt fire-fem hårde knytnaeves­lag i ansigtet af gerningsma­nden, der kom kørende i en lille hvid bil sammen med tre-fire andre personer. SLAGELSE: Kommunens borgerserv­ice anmeldte ved middagstid, at der var en meget utilfreds borger til stede. Manden var meget ophidset, og trods et rygeforbud røg han cigaretter i bygningen. Politiet ankom til stedet, hvor de fandt frem til den 52-årige mand, der blev sigtet for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n. VESTERMARI­E: Under en fartkontro­l blev fem maend sigtet for at have kørt mellem 95 og 100 km/t. på Segenvej, hvilket medfører et klip i kørekortet.

NYKØBING S: Efter et tip foretog politiet en ransagning af en adresse i Nykøbing, hvor der blev fundet hele 234 gram amfetamin og 95 gram hash. En 47-årig mand blev anholdt og sigtet for salg af stoffer.

VEJEN: På baggrund af utrygge borgere har politiet haft en ATK-bil på Esbjergvej. Her har man ’blitzet’ 24 bilister, der kørte for staerkt i 60 km zone. Fire får også et klip. Den højeste hastighed blev målt til 92 km.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark