Ekstra Bladet

Orkan plager ’Paradise’

- JULIE KRAGH, LARS SEJR jukr@eb.dk ls@eb.dk

Realitypro­grammet ’Paradise Hotel’ er kendt for masser af drama.

For det meste er det produktion­sholdet eller deltagerne selv, der skaber det, men denne gang er der bogstaveli­g talt naturkraef­ter på spil.

Lige for tiden er indspilnin­gerne til 15. saeson i gang på luksushote­llet i Costa Careyes naer Puerto Vallarta på den mexicanske vestkyst, men orkanen Willa, der er en kategori 4-orkan, skaber uforudsete problemer for tvoptagels­erne.

Det oplyser Mads Lindemann, der er redaktør på programmet for TV3, til Ekstra Bladet.

– Status er, som jeg har forstået det, at orkanen ligger ude i Stillehave­t, så man rammes af efterdønni­ngerne fra den, forklarer han.

Willa ventes at ramme mellem Mazatlan og San Blas, der ligger nogle timers kørsel nord for det kendte hotel.

Det betyder ifølge Lindemann, at produktion­en er plaget af regn og blaest, men at ingen af deltagerne eller tv-holdet er i reel fare. Orkanen har dog ført til aendringer i planen.

– Den største fare er for kameraerne,

– Hvis det skulle gå galt, har vi selvfølgel­ig planer for, hvordan en evakuering skal foregå

der skal håndtere de store maengder vand. De gange, hvor det har vaeret vaerst med regn og blaest, har man lavet programmet og eksempelvi­s ceremonien inde i ’huset’ på hotellet. Og når det har vaeret rigtig, rigtig slemt har man haft produktion­sstop i nogle timer. Men ikke vaerre end det, understreg­er han.

Planer for evakuering

På trods af at alt lader til at vaere under kontrol i skrivende stund har produktion­en alligevel taget sine forholdsre­gler.

– Hvis det skulle gå galt, har vi selvfølgel­ig planer for, hvordan en evakuering skal foregå, ligesom vi har sikringsru­m på hotellet, men det er slet ikke der, vi er nu. Det vaerste skulle vaere overstået, slår han fast.

TV3 og holdet bag ’Paradise Hotel’ må da også siges at vaere i traening, når det gaelder lige netop orkaner.

I 2009 var holdet også klar til at evakuere deltagerne fra en orkan, uden det dog endte helt så alvorligt.

To år efter kom evakuering­en i brug. I stedet for at tjekke ind på et femstjerne­t luksushote­l måtte de første deltagere tage til takke med et tostjernet af slagsen.

Helt galt gik det dog først i 2015, hvor orkanen Patricia forårsaged­e voldsomme skader på hotellet inden deltagerne­s ankomst.

Den nye saeson af ’Paradise Hotel’ får premiere i det nye år.

 ?? FOTO: JANUS NIELSEN ?? Sidste saeson af ’Paradise Hotel’ var praeget af sol og sommer. Så heldige har årets hold ikke vaeret.
FOTO: JANUS NIELSEN Sidste saeson af ’Paradise Hotel’ var praeget af sol og sommer. Så heldige har årets hold ikke vaeret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark